Neler Yeni

Gamermarkt bana dava mı açacak?

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Bir sey olmaz bence

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hesap alım satımı yasak zaten. Bişe olmaz. Ben yapmadım de engelle geç.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Sorun kesinlikle olur hatta davaya kadar gider.
RİOTGAMES hesapları çalındığında veya satıldıgında ilk kullanıcısı hesabı geri alabilir .
Fakat olay bu değil hesabı satarken ilk sahibi olmadığını ve hesabın geri alınabilir olduğunu belirtmiş olman gerek.
Riot Games hesapları satmak bir suç zaten .
2800tl değerinde hesap veya para vermen gerek aksi takdirde site bilgilerini verir davalık olursun .
Aynısı benim başıma yakın zamanda geldi 14 yaşımdayım süreç işliyor ama ilk sahibi olmadığımı ve hesabın geri alınabilir olduğunu belirtmiştim , aileme de söleyemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun kesinlikle olur hatta davaya kadar gider.
RİOTGAMES hesapları çalındığında veya satıldıgında ilk kullanıcısı hesabı geri alabilir .
Fakat olay bu değil hesabı satarken ilk sahibi olmadığını ve hesabın geri alınabilir olduğunu belirtmiş olman gerek.
Riot Games hesapları satmak bir suç zaten .
2800tl değerinde hesap veya para vermen gerek aksi takdirde site bilgilerini verir davalık olursun .
Aynısı benim başıma yakın zamanda geldi 14 yaşımdayım süreç işliyor ama ilk sahibi olmadığımı ve hesabın geri alınabilir olduğunu belirtmiştim , aileme de söleyemedim.
kesin konuşmayayım senide korkutmuş olabilirim ama durum bu .
gamermarkta 18 yaş altı satış yapma yasağı var diye biliyorum ?
%70 hiçbir şey olmadan işten çıkamazsın gibi site de bu konularda ilgileniyor

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Bak suçlu sen değilsin ancak birisine 280tl ye bir şey satmışsın ve o kişi mala sahip durumda değil. Bence düzeltmek sana düşüyor. Hesabımı takas etmiştim dedin:
Ya gidip sen de o diğer eşdeğer hesap için (sattığın hesapla takas ettiğin) ticket atıp alacaksın ve hesap sattığın kişiye bu hesabı teslim edeceksin,
Ya takas ettiğin kişiyle konuşup hesabı geri isteyeceksin,
Ya da hesabı sattığın kişiye parasını iade edeceksin. Ben olsam böyle yapardım.

Herkes parayı vermek istemez ve buna açık olmaz ancak bence sattığın şeyin güvencesi sende olmalı, sorumluluk sana aittir. Tabii ki becerirsen ilk iki yol daha iyi olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence bir şey olmaz sonuçta hesap adamın gerekli önlemleri alması gerekiyordu.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Burda mağdur sensin bro kim sana niye dava açsın.

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
bir şey olmadı derken nasıl yani site senin ile hesap veya para almadan iletişimi kesti mi ?
hocam bugun avukat mesaj yollamış işte icra takibi filan falan ama ben bir şey olacağını sanmıyorum

Top Bottom