happy
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
konu trolldu ama yinede sen bilirsinHocam kıskanılmayacak bir yönün yk 4 ay da 3 yaş atladın
konu trolldu ama yinede sen bilirsinHocam kıskanılmayacak bir yönün yk 4 ay da 3 yaş atladın
itibar etmeyin avukat mesaj filan atacak hiç bir şey olmazbu konuda bugün bende rahatsız edildim bi yardımcı olurmusunuz bilen eden var ise gamermarkt beni aradı sattıgınız hesabı geri almışsınız felan dedi dedim ben oyunu bırakmtım ne alması kanıt istedim kanıt bizde işlem mahkemeye uzarsa söyleriz biz budan görüyoruz size gösteremeyiz gibisinden bişiler söylediler sonra hesabı alan çocugun numarasını istedim onu bile vermediler bizle muhattap olucaksınız dediler hesabı 600e sattım işte neymiş cocuk para yatırmışmış 1000 TL geri ödeyecekmiim felan herşeyi geçtim hesap arkadaşımın hesabı ilk sahibi o çocuk yapmaz konuştumda neyse riota ticket atıp hesabı geri alacagımızı ve siteyle olan bbagımı bu noktadan itibaren kesecegimi söyledim dolandırıcı bunlar
merhaba akrdeşim aynı konudan bende muzdaripim avukat dediğin gibi mesaj attı icra takibi vs diye bende aradım kouştum 330 tl ödeme çıkartıyor ödeme yapmazsanız ilerde 3 4k ödeme çıkar felan dedi snece ne yapayım şimdiden teşekkür ederimitibar etmeyin avukat mesaj filan atacak hiç bir şey olmaz
Hesabı dedikleri gibi başka biri almış olabilir mi?Ağa hesabı teslim ettim 3 gün önce bugün tekrar aldınız diyor kafayı yicem ticket atıp hesabı aldık teslim ettik 3 gün sonra attıkları mesaja bak ya
kanka imkansız ya hesabı aldık ticket ile teslim ettik 2 gün sonra tekrar aldınız diye ayak yaptılar dolandırıclar abi herkesin gözünü korkutup para istriyorlar örnek evriyim cxocuga 100 tl lik hesabı 160 ödücen 160 da avukat bedeli 150 de arabulkucu bedeli falan demişlerHesabı dedikleri gibi başka biri almış olabilir mi?
Aynen resmen legal dolandırıcılıkkanka imkansız ya hesabı aldık ticket ile teslim ettik 2 gün sonra tekrar aldınız diye ayak yaptılar dolandırıclar abi herkesin gözünü korkutup para istriyorlar örnek evriyim cxocuga 100 TL lik hesabı 160 ödücen 160 da avukat bedeli 150 de arabulkucu bedeli falan demişler
yalan dolan ya
kardesim bir sonuç varmı aynı durum benim başıma geldiİyi günler 2 ay önce Gamermarkt üzerinden 280TL'ye bir Valorant hesabı satmıştım. Hesap benim değildi ben takas etmiştim ve şimdi hesap geri alınmış ve tarafıma WhatsApp aracılığıyla hesabın geri alındığı bildirildi. Yaşım 17 dava açarlarsa ödeyecek durumum yok lütfen bu konuda beni bilgilendirecek abilerim varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
şuana kadar hiçbir şey olmadıkardesim bir sonuç varmı aynı durum benim başıma geldi