Gamesatis - İtemsatis vs... Xbox Game Pass hakkında yardım...

Reaksiyon skoru
139
Arkadaşlar Merhaba,

GameSatis, İtemsatis gibi platformlardan Xbox Game Pass almaya karar verdim. Ama süreç nasıl ilerliyor bilemedim. Adamlar uygun fiyata hesap verip sınırsız üyelik imkanı verdiğini yazmışlar. Ancak bazı yerlerde çalıntı hesap ile veya çalıntı kredi kartlarıyla oluşturulabilen üyelikler olduğunu belirtmişler.

1.si bu konuda hesap satın alan kişinin yasal bir sorumluluğu olup olmamasını merak ettim.

2.si anladığım kadarıyla bir hesabı birden fazla kişiye satıyorlar. Bu sayede uygun fiyatlara indiriyorlar sanırım. Bunun yani birden fazla kişinin aynı hesap üzerinden bağlanmasının diğer bağlananlara engel oluşturup oluşturmayacağını merak ettim? Mesela olur da aynı zamanda aynı oyuna girmek isteyen aynı hesaptaki kişiler sorun yaşıyor mu?

Oyuncustoren gamepasa sınırsız aldım şöyle işliyor. Size içinde gamepass bulunan Microsoft Store hesabı veriliyor. Onla giriş yapıyorsun. Sonra XBOX'a kendi kişisel hesabınla girince gamepass tanımlanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorum varsa buyur hocam6 7 aydır kullanırım

Oyuncustoren gamepasa sınırsız aldım şöyle işliyor. Size içinde gamepass bulunan Microsoft Store hesabı veriliyor. Onla giriş yapıyorsun. Sonra XBOX'a kendi kişisel hesabınla girince gamepass tanımlanıyor.

EA olay oyunları oynanıyor mu

Teşekkür ederim. Aklımda olan sorular bunlar aslında.

1.si bu konuda hesap satın alan kişinin yasal bir sorumluluğu olup olmamasını merak ettim.

2.si anladığım kadarıyla bir hesabı birden fazla kişiye satıyorlar. Bu sayede uygun fiyatlara indiriyorlar sanırım. Bunun yani birden fazla kişinin aynı hesap üzerinden bağlanmasının diğer bağlananlara engel oluşturup oluşturmayacağını merak ettim? Mesela olur da aynı zamanda aynı oyuna girmek isteyen aynı hesaptaki kişiler sorun yaşıyor mu?

EA olay oyunları oynanıyor mu

Sanırım izin vermiyor. Arkadaşımızın verdiği sitedeki ilanda " EA Play, Ubisoft, Activision, Battlenet, Rockstar ve Riot Games(LOL) dahil değildir. " yazılmış.

Teşekkür ederim. Aklımda olan sorular bunlar aslında.

Sanırım izin vermiyor. Arkadaşımızın verdiği sitedeki ilanda " EA Play, Ubisoft, Activision, Battlenet, Rockstar ve Riot Games(LOL) dahil değildir. " yazılmış.
Oyun kalmadı nerdeyse

Arkadaşlar Merhaba,

GameSatis, İtemsatis gibi platformlardan Xbox Game Pass almaya karar verdim. Ama süreç nasıl ilerliyor bilemedim. Adamlar uygun fiyata hesap verip sınırsız üyelik imkanı verdiğini yazmışlar. Ancak bazı yerlerde çalıntı hesap ile veya çalıntı kredi kartlarıyla oluşturulabilen üyelikler olduğunu belirtmişler.

Hesapta sorun yaşamazsın çünkü online oyunları oynatmıyor zaten o yüzden herkes kullanabiliyor

Hesapta sorun yaşamazsın çünkü online oyunları oynatmıyor zaten o yüzden herkes kullanabiliyor
Online oynayabiliyorsun yanlış bilgi vermeyelim lütfen. 2020 yilindan beri kullanıyorum sinirsiz denilen gamepass hesaplarını 50 liraya almıştım.

Online oynayabiliyorsun yanlış bilgi vermeyelim lütfen. 2020 yilindan beri kullanıyorum sinirsiz denilen gamepass hesaplarını 50 liraya almıştım.
Microsoft Store'a verilen hesabı xbox uygulamasinda kişisel hesabinizi giriyorsunuz sanki sizin hesabınıza da gamepass var gibi çalışıyor sistem.

Arkadaşlar Merhaba,

2.si anladığım kadarıyla bir hesabı birden fazla kişiye satıyorlar. Bu sayede uygun fiyatlara indiriyorlar sanırım. Bunun yani birden fazla kişinin aynı hesap üzerinden bağlanmasının diğer bağlananlara engel oluşturup oluşturmayacağını merak ettim? Mesela olur da aynı zamanda aynı oyuna girmek isteyen aynı hesaptaki kişiler sorun yaşıyor
Ucuza game paşa yalan orada Minecraft hesap almaya çalıştım 400tl ye 12 saat doldu teslimat yapmadı

İsteyene veririm almıştım zamanında.

Hocam minecraft,riot,ea olmuyor ve bir kaç diğer şeyler.Sebebi de onlar oyunu alan veya gamepass sahibi olan kişinin hesabını istiyor.Bu sınırsız üyelik sadece oyun indirmene yarıyor aslında.Bazılarında da çok oyunculu oynuyorsun.Fakat aldığın yer iyi olsun.Zırt pırt şifre değiştirenler oluyor.En sağlıklısı orjinalinden almak tabii ama tr durumu belli.Hayırlı oyunlar

Geri