🔥İndirim GameSir Nova Lite 1.595,05TL

Kanki 2k ya çıkabilirim. Ederse 2.5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beleş verse alınmaz. Tabi bu. İçinde dongle var mı bilmiyorum ama
Yani çok kötüde değil ama bende öyle düşünüyordum. Xbox kolundan geçtim. Sürekli ya kablolu ya pilli. Adamlar şarjlı yapmadılar.
aldım monster clucth ama elim kayıyor analoglardan.

Sanırım r1 ve r2 analog değil o yüzden bazı oyunlarda (özellikle araba) canınızı sıkabilir.

Sanırım r1 ve r2 analog değil o yüzden bazı oyunlarda (özellikle araba) canınızı sıkabilir.
1765808733325.webp

hallden bahsediyorsanız var analogdan kastınız nedir

1 yıldır nerdeyse hergün kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim kesinlikle tavsiye ederim

Alıntıyı görüntüle
hallden bahsediyorsanız var analogdan kastınız nedir
arkadaki R1 ve R2 tuşları bastığınız mesafeye göre çıkış veriyor mu o anlamda yani örnek vermek gerekirse araba oyunu oynuyorsunuz ve R1 tuşuna bastınız ama gevşek şekilde eğer araba yavaş haraket ederse sorun yok ama bu sanırı mswitch sistemi yapılmış yani diğer duşlar gibi o zaman araba tuşa azda bassanız tam da bassanız hızlı hareket eder.

arkadaki R1 ve R2 tuşları bastığınız mesafeye göre çıkış veriyor mu o anlamda yani örnek vermek gerekirse araba oyunu oynuyorsunuz ve R1 tuşuna bastınız ama gevşek şekilde eğer araba yavaş haraket ederse sorun yok ama bu sanırı mswitch sistemi yapılmış yani diğer duşlar gibi o zaman araba tuşa azda bassanız tam da bassanız hızlı hareket eder.
tamam o dediğinizden var , adı ne tam hatırlamıyorum ama basıya göre ayartlayibiliyorsunz

Geri