❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Beyler ben cuma günü sipariş verirken ödemeyi çekmişti fakat hiçbir sipariş detayı gelmedi mail olarak hesabımda da sipariş bilgileri gözükmüyor desteğe yazdım dönüş yaptılar ama sipariş numaram olmadığı için siparişme ulaşamıyorlar ben paramı nasıl geri alabilirim?
Bankaya harcama itirazında bulun.

Beyler ben cuma günü sipariş verirken ödemeyi çekmişti fakat hiçbir sipariş detayı gelmedi mail olarak hesabımda da sipariş bilgileri gözükmüyor desteğe yazdım dönüş yaptılar ama sipariş numaram olmadığı için siparişme ulaşamıyorlar ben paramı nasıl geri alabilirim?
Birde cuma günü yurtdışına ödeme çektiği için banka kartım bloke olmuştu pazartesi dönüş yapılır diye arayıp blokemi açtırdım işlemi ben yaptım diye demeseydim bankadan çözebilir miydim hala çözebilir miyim başına böyle bir şey gelen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bankaya harcama itirazında bulun.
Hocam bankayı arayıp işlemi ben yaptım diyerek blokemi açtırmıştım itirazda bulunsam çözülebilir mi hala?

Birde cuma günü yurtdışına ödeme çektiği için banka kartım bloke olmuştu pazartesi dönüş yapılır diye arayıp blokemi açtırdım işlemi ben yaptım diye demeseydim bankadan çözebilir miydim hala çözebilir miyim başına böyle bir şey gelen var mı?

Hocam bankayı arayıp işlemi ben yaptım diyerek blokemi açtırmıştım itirazda bulunsam çözülebilir mi hala?
Sonuçta ortada bir sipariş yok , eline ulaşan ürün de yok. İtiraz da bulun.

Büyük ihtimalle sipariş verirken maili yanlış girdin internet geçmişinden sipariş verdiğin linki bulursun bence ödeme onaylandıktan sonra bir ekran geliyor orda sipariş numaran oluyor.

Büyük ihtimalle sipariş verirken maili yanlış girdin internet geçmişinden sipariş verdiğin linki bulursun bence ödeme onaylandıktan sonra bir ekran geliyor orda sipariş numaran oluyor.
1752489872983.webp
Böyle gözükmesi lazım geçmişinde.

aras kargoyla anlaşmalı sanırım. 4px genelde gümrük ücreti ödenmiş ürünleri getiriyormuş zaten bence vergi çıkmayacak
Arasla değil sadece hepsiyle anlaşmalı oluyolar genelde (ptt,aras,DHL vb.)
istanbulda bi merkzleri vardır ordan dağıtıyolardır tahminen

4px hem wwe hem de ptt ile anlaşmalı sanırsam. Whatgeek'ten gelen kargom wwe ile geliyor diyor gamesir ise ptt. 4px sitesinden direkt takip ediyorum ikisini de

Bana kargoya verildiğine dair mail vesaire gelmedi bir sıkıntı olabilir mi? Cumartesi günü sipariş vermiştim.

Bankadan iadesi geldi paranında ne güzel 2 adet indirimli almıştım para gelene kadar indirim gitmiş ya 26 dolara 2 adet nova lite gelicekti ne güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,191
Üyeler
188,893
Son üye
capoxdd
Geri