❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

420 ve 480 tl arasi vergi cikicak daha yuksek veya azi cikamaz
e olum hala iyi la bi tık kandırıldık sanki ama bence uygun 1kya bundan iyi gamepad var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ne demek oluyor
1752657916497.webp

e olum hala iyi la bi tık kandırıldık sanki ama bence uygun 1kya bundan iyi gamepad var mı

bu ne demek oluyor
Alıntıyı görüntüle
iyi iyi uçaga bincek yakinda

bu ne demek oluyor
Alıntıyı görüntüle
yan tabii 1kya daha iyi gamepad olmaz ama bana yaramadi

daha önceden benzer alışveriş yapanlar kaç günde gümrüğe geldi bilgi verebilir misiniz

bana fatura atmışlar mailden , 2 tane gamepad 15 dolar gözüküyo yani tek gamepad 7.5 dolar olarak gözüküyo bakalım ne kadar vergi çıkıcak
tekinin 13 dolar olduğuna inanabilirlerde ikisinin 15 dolar olduğuna inanmazlar gibi :D

Maili vardı onun başka bir forumda, ben o maili atarak almıştım buraya da atayım.

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Satın almadan önce order note kısmına tc numaranızı yazıyorsunuz. Mailin konusunda da satın aldıktan sonraki sipariş numaranızı yazıyorsunuz. Tekrar diyorum ama garanti vermiyorum, whatgeek düşük gösteriyor ücreti ama vergi konusuna bir şey diyemeyeceğim
Dear Customer,

Thank you for your email.

We are very sorry for the inconvenience.

We have completed your order information.

If you have any questions, please feel free to contact me.

Have a nice day!
Hocam böyle geri dönüş yaptılar. Sıkıntı yoktur umarım.
@katipke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,744
Son üye
kabuterimon
Geri