lappelduvide
80+ Silver
- Katılım
- 10 Ekim 2022
- Mesajlar
- 3,318
- Reaksiyon skoru
- 1,731
beyler bu kolun ps5 desteği var mı
Hayır yokbeyler bu kolun ps5 desteği var mı
üzdüHayır yok
Hatalı ürün geldiğinde evet sizdeki ürünü iade almadan yenisini gönderiyorlarYenisini mi gönderiyorlar
Hocam T7'de sol analoğu sol üste dayadığım zaman böyle sanki tırtıklı bir yüzeye değiyormuş gibi oluyor normal mi ? Diğer taraflarında öyle bir sorun yok.Hatalı ürün geldiğinde evet sizdeki ürünü iade almadan yenisini gönderiyorlar
Bende nova 2 lite'da da öyleydi başta sonradan düzeldi şu an sorunsuz kullanıyorum. Oraya bakın beyaz tozumsu bir şey varsa üfleyin biraz daha kullanın. Yüksek ihtimal geçer ama geçmezse dediğim gibi gamesir'den garanti telebinde bulunabilirsiniz. Dc sunucuları üzerinden yazdığınızda yardımcı oluyorlarHocam T7'de sol analoğu sol üste dayadığım zaman böyle sanki tırtıklı bir yüzeye değiyormuş gibi oluyor normal mi ? Diğer taraflarında öyle bir sorun yok.
Azaldığında logonun etrafında ışık yanar kırmızı diye biliyorum. Aksi halde bilmenin yolu sanırsam yokBenimki bugün geldi. Bunun pil olayı yokmuş xbox gibi. Şarj olayı hoşuma gitti, şarj göstergesini nasıl görebiliriz bilen var mı?
Hocam analoğun alt kısmındaki çizgi yüzünden oluyor birleşim kısmı sadece dik geldiği zaman o çizgiye denk geldiği için öyle hissetiriyor.Bende nova 2 lite'da da öyleydi başta sonradan düzeldi şu an sorunsuz kullanıyorum. Oraya bakın beyaz tozumsu bir şey varsa üfleyin biraz daha kullanın. Yüksek ihtimal geçer ama geçmezse dediğim gibi gamesir'den garanti telebinde bulunabilirsiniz. Dc sunucuları üzerinden yazdığınızda yardımcı oluyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Azaldığında logonun etrafında ışık yanar kırmızı diye biliyorum. Aksi halde bilmenin yolu sanırsam yok
Sanırım önceki sattığım kolda da vardı aynı mevzu. Stick başlığı üretiminde bir sorun olmuş olabilir veyahut xbox lisanslı ve ucuz bir kol üretme amaçlı maliyetten kaçılmış olabilir. Bunun olup olmaması gerektiğini dc üzerinden veya redditten sormanız en mantıklısı olurHocam analoğun alt kısmındaki çizgi yüzünden oluyor birleşim kısmı sadece dik geldiği zaman o çizgiye denk geldiği için öyle hissetiriyor.
Telefon uygulamasında gözüküyor sanırım. Bluetooth ile bağlandığında ayarlarda da gözükebilir. Ama uğraşmaya gerek yok bunlarla bence.Benimki bugün geldi. Bunun pil olayı yokmuş xbox gibi. Şarj olayı hoşuma gitti, şarj göstergesini nasıl görebiliriz bilen var mı?
Plastiğin destek yada birleşim kısımlarıdır bence. Zamanla düzelebilir, gözle görülür bir şey varsa hafiften kazımayı dene istersen.Hocam T7'de sol analoğu sol üste dayadığım zaman böyle sanki tırtıklı bir yüzeye değiyormuş gibi oluyor normal mi ? Diğer taraflarında öyle bir sorun yok.
belki bir uygulaması vardır diye dedim. razer mouse var ordan şarj durumuna bakıp taktığım oluyor veya kablolu kullanıyordum ama joysticte koltukta uzanarak tvden oynayınca kablo pek mümkün olmuyor. kırmızı yanıp sönünce save alırız artık oyunlardaTelefon uygulamasında gözüküyor sanırım. Bluetooth ile bağlandığında ayarlarda da gözükebilir. Ama uğraşmaya gerek yok bunlarla bence.