❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Benimki bugün geldi. Bunun pil olayı yokmuş xbox gibi. Şarj olayı hoşuma gitti, şarj göstergesini nasıl görebiliriz bilen var mı?

Hatalı ürün geldiğinde evet sizdeki ürünü iade almadan yenisini gönderiyorlar
Hocam T7'de sol analoğu sol üste dayadığım zaman böyle sanki tırtıklı bir yüzeye değiyormuş gibi oluyor normal mi ? Diğer taraflarında öyle bir sorun yok.

Hocam T7'de sol analoğu sol üste dayadığım zaman böyle sanki tırtıklı bir yüzeye değiyormuş gibi oluyor normal mi ? Diğer taraflarında öyle bir sorun yok.
Bende nova 2 lite'da da öyleydi başta sonradan düzeldi şu an sorunsuz kullanıyorum. Oraya bakın beyaz tozumsu bir şey varsa üfleyin biraz daha kullanın. Yüksek ihtimal geçer ama geçmezse dediğim gibi gamesir'den garanti telebinde bulunabilirsiniz. Dc sunucuları üzerinden yazdığınızda yardımcı oluyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki bugün geldi. Bunun pil olayı yokmuş xbox gibi. Şarj olayı hoşuma gitti, şarj göstergesini nasıl görebiliriz bilen var mı?
Azaldığında logonun etrafında ışık yanar kırmızı diye biliyorum. Aksi halde bilmenin yolu sanırsam yok

Bende nova 2 lite'da da öyleydi başta sonradan düzeldi şu an sorunsuz kullanıyorum. Oraya bakın beyaz tozumsu bir şey varsa üfleyin biraz daha kullanın. Yüksek ihtimal geçer ama geçmezse dediğim gibi gamesir'den garanti telebinde bulunabilirsiniz. Dc sunucuları üzerinden yazdığınızda yardımcı oluyorlar

Azaldığında logonun etrafında ışık yanar kırmızı diye biliyorum. Aksi halde bilmenin yolu sanırsam yok
Hocam analoğun alt kısmındaki çizgi yüzünden oluyor birleşim kısmı sadece dik geldiği zaman o çizgiye denk geldiği için öyle hissetiriyor.

Hocam analoğun alt kısmındaki çizgi yüzünden oluyor birleşim kısmı sadece dik geldiği zaman o çizgiye denk geldiği için öyle hissetiriyor.
Sanırım önceki sattığım kolda da vardı aynı mevzu. Stick başlığı üretiminde bir sorun olmuş olabilir veyahut xbox lisanslı ve ucuz bir kol üretme amaçlı maliyetten kaçılmış olabilir. Bunun olup olmaması gerektiğini dc üzerinden veya redditten sormanız en mantıklısı olur

Logi F710'da mode tuşu vardı basınca sol analogla yön tuşlarının yerini değiştiriyordu, bu kolda da benzer bir şey var mı?

Telefon uygulamasında gözüküyor sanırım. Bluetooth ile bağlandığında ayarlarda da gözükebilir. Ama uğraşmaya gerek yok bunlarla bence.

Plastiğin destek yada birleşim kısımlarıdır bence. Zamanla düzelebilir, gözle görülür bir şey varsa hafiften kazımayı dene istersen.

Telefon uygulamasında gözüküyor sanırım. Bluetooth ile bağlandığında ayarlarda da gözükebilir. Ama uğraşmaya gerek yok bunlarla bence.
belki bir uygulaması vardır diye dedim. razer mouse var ordan şarj durumuna bakıp taktığım oluyor veya kablolu kullanıyordum ama joysticte koltukta uzanarak tvden oynayınca kablo pek mümkün olmuyor. kırmızı yanıp sönünce save alırız artık oyunlarda :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri