dazzle9
80+
- Reaksiyon skoru
- 221
böyleydi düzeldi şimdibenim kargo durduk yere eski haline döndü. bug mu acaba böyle olan var mı?Alıntıyı görüntüle
böyleydi düzeldi şimdibenim kargo durduk yere eski haline döndü. bug mu acaba böyle olan var mı?Alıntıyı görüntüle
Gene iyi bence dediğin gibi ben biraz şanslıymışım nova lite'lar ile birlikte geçince aynı fiyattan geçirdiler benim t7leri423 t7 için tertemiz valla. En azından 650-700 civarında bekliyordum
Konuşup düşük göstermelerini isteseymişim biraz daha veya kaleid/g7 he falan çekseymişim. Neyse bunu satıp yerine artık t7 floral veya g7 pro falan alırım para çıkışırsaGene iyi bence dediğin gibi ben biraz şanslıymışım nova lite'lar ile birlikte geçince aynı fiyattan geçirdiler benim t7leri
Benimkide dağıtım şubesine ulaşmışken tekrar transfer sürecine girdi anlamadımbenim kargo durduk yere eski haline döndü. bug mu acaba böyle olan var mı?Alıntıyı görüntüle
ertesi gün gelir kral bazen ptt yapıyor onu yetişmiyor kargolarBenimkide dağıtım şubesine ulaşmışken tekrar transfer sürecine girdi anlamadım
alamazsın. en iyi ihtimalle kargo ücretini ödeyip iade edersin o da gamepad ile aynı paraya gelir. 70tl fark için mi iade edeceksin?Alıntıyı görüntüle
Bana Nova Lite için 302 TL vergi gözüküyor. Forumda herkese 200 TL civarı vergi çıkmış iken bana neden daha fazla vergi çıkıyor? Vergiyi ödemediğimiz durumda ücret iadesi alabilir miyiz?
Video cekicen ve discord grubuna girip yetkiliye atcanÜrün arızalı çıkarsa ne yapacağız