SERIAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
supporta yazınla bi bana cevap gelmedi sanırım.
supporta yazınla bi bana cevap gelmedi sanırım.
Cevap için teşekkür ederim hocam. İndirim devam ederse 1 hafta sonra sipariş veririm artık.7-14 gün arası diye biliyorum
yazdım hocamsupporta yazın
Sipariş verip garanti olması açısından mail atıp 4px ile kargoya vermelerini talep ediyorsun.dostlar cok yazı var tek tek okumak ıstemedıgımden soruyorum direkt sipariş verince geliyor mu evimize sorunsuz
h.o 4px sonuda cn ilemi bitiyo kodinSiparişlerim 4px ile kargoya verildi 4.25 de.
Eveth.o 4px sonuda cn ilemi bitiyo kodin
siparişten sonra hesap açtıgım maille yazsam direkt sorunsuz geliyor yani ne kadar surer gelmesı pekiSipariş verip garanti olması açısından mail atıp 4px ile kargoya vermelerini talep ediyorsun.
Evet hocam gümrükte bir sorun çıkmazsa ve olmasa gerektiği gibi gelirse öyle gelmesi gerekiyor. 1-3 hafta arasında gelir.siparişten sonra hesap açtıgım maille yazsam direkt sorunsuz geliyor yani ne kadar surer gelmesı peki
tamda sipariş verecekken neyse sağlık olsun alanlar gule gule kullansınAlıntıyı görüntüle
Bu arada beyaz rengin stokları bitmiş.
Stok hala var gözüküyor bendeAlıntıyı görüntüle
Bu arada beyaz rengin stokları bitmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam gümrükte bir sorun çıkmazsa ve olmasa gerektiği gibi gelirse öyle gelmesi gerekiyor. 1-3 hafta arasında gelir.