❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Stok hala var gözüküyor bende
Site üzerinde gözüküyor ama bu şekilde mail attılar. Alacak arkadaşlar alsın bence diğer seçtikleri rengi gönderirler. Beyaz değil de gri rengi istiyordum indirim yok diye onu almamıştım daha iyi oldu.

Site üzerinde gözüküyor ama bu şekilde mail attılar. Alacak arkadaşlar alsın bence diğer seçtikleri rengi gönderirler. Beyaz değil de gri rengi istiyordum indirim yok diye onu almamıştım daha iyi oldu.
O zaman indirim bitti işaretleyeyim bence. İade de olabilir

Screenshot_20250712_050012_com.gbox.android.webp
ilk sipariş verenlerden olmama rağmen stokta yok başka hangi renk olsun diye mail geldi şaka gibi

chatgpt bu sene düzenleme geldi 27 euro altına vergi çıkmıyor diyor, bilgin var mı bu konu hakkında? gümrüğe giripte vergi çıkmama ihtimali var mı şuan? yoksa tek ihtimal şansa gümrüğe girmeden geçmesi mi? önceden 1tl bile yazsa faturada vergi çıkarıyorlardı.
öyle demiyor?
1000057917.webp
1000057918.webp

İngilizce pembe harici her renk olur ne yazacağız bunlara cevap olarak faturayı da ödediğimiz tutara göre kesmeleri lazım bilen biri yazsın kopyala yapıştır yapalım

Ekler

• 1000072248.webp
    1000072248.webp
    99 KB · Hit: 44
Arkadaşlar şu maile ne cevap yazalım gözünü seveyim bir şey deyin

Bankaların bela soylettirecekleri oldu. Allah bildikleri gibi yapsın indirim kodu bitmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15OFF KODUNU DENEYİN.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,079
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri