millete %100 vergi cikmayacak diye garanti veren sendin modlarda gereğini yapmış.neyse tartismicam ben hakli oldugum konuda 15 gun konudan ban yedim dynatanta sen yemedin galiba yada yedin daha tartismicam
millete %100 vergi cikmayacak diye garanti veren sendin modlarda gereğini yapmış.neyse tartismicam ben hakli oldugum konuda 15 gun konudan ban yedim dynatanta sen yemedin galiba yada yedin daha tartismicam
zaten öyleydi çikmadida gelenlerin vergisimillete %100 vergi cikmayacak diye garanti veren sendin modlarda gereğini yapmış.
tamam kral en büyük sensinsenden fazla tanidig8m olduguna eminim diyelim
eywtamam kral en büyük sensin
Sanane? Ürünü 500e alabiliyorsak ve firmanın sorumsuzluğu yüzünden 800 ödemek zorunda mıyım ben ? İstedigimi yapamıyorlarsa soylesinler bende iptal edeyim ürünün hakettigi fiyat da 1700 tl degil zaten sana batan kısım ne onu anlamadım kim bizim yüzümüzden alamamış?Beyler yemin ediyorum ne garip adamlarsınız1.700 TL'lik şeyi 800e alıyorsunuz birde 500'e gelmedi diye hemen iptal diyenleriniz falan var al-satcılar var
Sizin yuzunuzden ihtiyaci olanlar alamadı umarım 10 katı vergi çıkar size iptal de olmaz.
Ayrıca stok sorunu da yoktu indirim kodunun süresi bitti.Sanane? Ürünü 500e alabiliyorsak ve firmanın sorumsuzluğu yüzünden 800 ödemek zorunda mıyım ben ? İstedigimi yapamıyorlarsa soylesinler bende iptal edeyim ürünün hakettigi fiyat da 1700 tl degil zaten sana batan kısım ne onu anlamadım kim bizim yüzümüzden alamamış?
Evet, agzi olan konusuyorAyrıca stok sorunu da yoktu indirim kodunun süresi bitti.
Arkadaşım alamadı ? Ayrıca firma sorumsuzluğu yok kiSanane? Ürünü 500e alabiliyorsak ve firmanın sorumsuzluğu yüzünden 800 ödemek zorunda mıyım ben ? İstedigimi yapamıyorlarsa soylesinler bende iptal edeyim ürünün hakettigi fiyat da 1700 tl degil zaten sana batan kısım ne onu anlamadım kim bizim yüzümüzden alamamış?
.Arkadaşım alamadı ? Ayrıca firma sorumsuzluğu yok kisiz yasal olmayan bir şey yapmaya çalışıyorsunuz. Vergisiz bir ürün getirmeye çalışıyorsunuz yurtdışından. Bu konuda adamlar ellerinden geleni yaptı. 1700 TL'yi haketmediğini bende biliyorum ama 800'ü de hakediyor. Şimdi mağdur olan arkadaşım al-satcı fırsatçı olan sen yine yasal olmayan birşeyi yapmaya çalışan sen. Bir düşün bakalım ?
Arkadaşın neden alamamış stokta tüm renkleri duruyor indirim bitince biz mi suçlu oluyoruz ? Firma sorumsuzluğu yok diyorsun bana weworld express kullanılacağını söyleyip chinapost kullanan kim ? Al-satci diye bol ağızdan konusma ben 1 tane alırım bu da seni ilgilendirmez yasa dışı bir şeyde yapmıyorum bir yerlerinden sallama gümrük babamın çiftliği değil yasadışı bir şey yapmıyorum.Arkadaşım alamadı ? Ayrıca firma sorumsuzluğu yok kisiz yasal olmayan bir şey yapmaya çalışıyorsunuz. Vergisiz bir ürün getirmeye çalışıyorsunuz yurtdışından. Bu konuda adamlar ellerinden geleni yaptı. 1700 TL'yi haketmediğini bende biliyorum ama 800'ü de hakediyor. Şimdi mağdur olan arkadaşım al-satcı fırsatçı olan sen yine yasal olmayan birşeyi yapmaya çalışan sen. Bir düşün bakalım ?