🔥İndirim GameSir Super Nova - 2.475 TL

iade edebilirim hocam amazon depodan almıştım 1 ay sürem var
et gitsin o zaman. şöyle deyim ben çok gamepad kullanan biri değilim arkadaşlarda kullandım genelde. bu gamesir geldi elime alınca bile çok tatlı hissettirdi.

Xbox 9. nesil mi bu mu? 2100'e xbox almıştım, buna geçmeye değer mi hocalarım
xboxu yıkar bu. Bende de xbox ve 6-7 farklı kol daha var xbox açık ara çok ağır ve çok geride teknoloji olarak. Pilli olması, haleffect olmaması çok kötü joystick sorunu yaşamak muhtemel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox elite 2 core var elimde. Sizce hangisi daha iyi
elite iyi normal xbox alınmaz

Bütçe varsa cylone2 yoksa süper nova alın geçin

Hocam 2k ise ben alabilirim
2175 e aldım hocam 15 20 gün oluyor. Ankara iseniz almanız mantıklı olabilir ama başka şehir de iseniz kargo ücreti vs 2500'e mal olur, çok mantıklı bir alışveriş olmaz gibi sizin açınızdan en azından. Almak isterseniz 2200 e verebilirim yoksa iade edip konu da ürünü alacağım

2175 e aldım hocam 15 20 gün oluyor. Ankara iseniz almanız mantıklı olabilir ama başka şehir de iseniz kargo ücreti vs 2500'e mal olur, çok mantıklı bir alışveriş olmaz gibi sizin açınızdan en azından. Almak isterseniz 2200 e verebilirim yoksa iade edip konu da ürünü alacağım
Boşverin o zaman hıcam istanbulsa olsanız elden alırdım

Selam beyler yakın zamanda aldım 2.675di şimdi 2.475 düşmüş. İade edip tekrar aldım. İlgilenen varsa diye buraya atayım dedim.
Amazon desteğe yazsan hediye çeki olarak geri dönerdi boşu boşuna uğraşmızsınız

G7 Pro xbox muhabbeti olduğu için söylüyorum. Alacaksanız onu alın hem konsol hemde pc de oynarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,015
Üyeler
183,504
Son üye
ridvank
Geri