yani monster pusat pro yerine bunu tercih edebilirimPro olmayan modelini kullanıyorum, yani kablolu modelini.İnceleme - GameSir T4w İncelemesi
Ürünün marka ve modeli: GameSir T4W Kargo süreci: 21 Nisan'da sipariş verdim ve 12 Mayıs'ta elime ulaştı. Fiyatı ile başlayalım; 60 lira kupon ile yaklaşık 160 Lira gibi bir sipariş verdim. Vergiyi de katarsak 220 Türk lira civarına denk geldi. Gelelim ürüne; Kutunun içinden Gamepad ve...forum.donanimarsivi.com
Kesinlikle alınır, fiyatı bandında rakipsiz denebilir iki modelde.
Monster Pusat çok sorunlu bir gamepad, alanlar yeni modellerden memnun değil. T4 Pro bu bütçede harika bir gamepad, yakın zamanda bende alacağım.yani monster pusat pro yerine bunu tercih edebilirim
Bunu da alabilirsin çok iyi ve rahat bir gamepad. L2 r2 tuslari hassasiyetli az gaza basinca az gidiyor. Bende 1 haftadir kullaniyorum memnunum şarji cok uzun sure gidiyor. Günlük 5 6 saat oynuyorum anca bitti 1 haftadayani monster pusat pro yerine bunu tercih edebilirim
çoğunlukla f1 oynayacağım için L2 R2 mesafesi benim için önemliBen kullanıyorum fiyatını kesinlikle hakediyor ancak yarış oyunları için pekte uygun değil. Gaz ayarı yapılan L2-R2 basma mesafesi çok kısa. Ama bu fiyatta rakipsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor Aliexpressten 220ye aldım.
Bunu da alabilirsin çok iyi ve rahat bir gamepad. L2 r2 tuslari hassasiyetli az gaza basinca az gidiyor. Bende 1 haftadir kullaniyorum memnunum şarji cok uzun sure gidiyor. Günlük 5 6 saat oynuyorum anca bitti 1 haftada
Tabi kii.yani monster pusat pro yerine bunu tercih edebilirim
Stoklarda pek olmadigi icin yok sadece itopyada satiliyor şuan. Fakat sormak istedigin birsey varsa cevaplayabilirimçoğunlukla f1 oynayacağım için L2 R2 mesafesi benim için önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trust GXT 590 Bosi nin türkçe incelemesini bulamadım