GAMETALK02 SİSTEM HO/GO?

Fleewsefa

80+
Reaksiyon skoru
226
Evet arkadaşlar bu akşamki gametalk sistemi aldım sizce nasıl?

Ekler

• IMG_20230126_205916.jpg
    IMG_20230126_205916.jpg
    232.2 KB · Hit: 95
Valla bende aldım bi yandan seviniyorum kk na 8 taksitle peşin fiyatına aldım diye diğer taraftan acaba pahalı mı ama bence vatan sonuçta karşında bir muhattap var galiba

Kullanıcıya hitap eden bir sistem olmuş.
Yeni nesil giriş-orta seviye bir sistem olarak alınabilir.

Ama al-sat işi için değerlendirilmek saçma olur.

ben almadım açıkçası i5 olsa alırdım en azından valoda felan 240 hz üstü görmesini 240hz monitör kullanmak isterdim.

oyun oynıcaksan render yapmıcaksan iyi düz orta seviye oyuncu bilgisayarı hayırlı olsun

Valla bende aldım bi yandan seviniyorum kk na 8 taksitle peşin fiyatına aldım diye diğer taraftan acaba pahalı mı ama bence vatan sonuçta karşında bir muhattap var galiba
vatan olunca mı karşında muhattap var sadece fiziki mağazası var diye saçma bir düşünce

Herhangi bir parça arızalandı servise göndereceğim diye uğraşmaktansa gider ellerine verirsin ne yapıyorlarsa yapsınlar

Herhangi bir parça arızalandı servise göndereceğim diye uğraşmaktansa gider ellerine verirsin ne yapıyorlarsa yapsınlar
Vatan servise yollamayacak mı güzel kardeşim. Senin için zaman kaybı ben direk servise yolluyorum. Vatana götür vatan servise yollasın sende 1 ay bekle. Ben 2 günde ekran kartı değiştirdim itopyadan aldım direk servise yolladım kapalı kutu yenisini yolladılar. Firmalarla uğraşmak zaman kaybı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri