Neler Yeni

Çözüldü✓ Gametech Prime v2 Beyaz Kasa

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
Merhaba, linkteki kasayı almayı düşünüyorum. Komple beyaz bir sistem toplayacağım. Ancak kasa konusunda kararsız kaldım. Daha önce kullanan veya fikri olanlarınız varsa ve deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Alternatiflere açığım. Anakart msi b650m Gaming Plus wifi modeli olacak. İşlemcide sıvı soğutma olacak.

Link

İyi Forumlar.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs

Muhammet Öztürk

80+ Bronze

kesinlikle bunu oneririm
Arkadaşın bulduğunda 7 fan dahil gözüküyor sizdeki deyse 4

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs
Arkadaşın bulduğunda 7 fan dahil gözüküyor sizdeki deyse 4
akvaryum kasalar zaten sogutma acısından pek iyi degiller attıgım model sogutma acısından başarılı fanları 63cfm de calısıyor gayet yeterli gametechin fanlarını bulamadım en büyük artısı +3 fan işte attıgım raijintekde tek plastik aksam ayakları kalite bakımından da farklılıklar var alternatif olarak attım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhaba, linkteki kasayı almayı düşünüyorum. Komple beyaz bir sistem toplayacağım. Ancak kasa konusunda kararsız kaldım. Daha önce kullanan veya fikri olanlarınız varsa ve deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Alternatiflere açığım. Anakart msi b650m Gaming Plus wifi modeli olacak. İşlemcide sıvı soğutma olacak.

Link

İyi Forumlar.
Hocam bütçenizi 4-4.5K yapma Gibi bir şansınız varmı eğer varsa çok daha iyi soğutmalı kasalar önerebilirim

Veya Siyah kasada olur derseniz yine soğutması iyi bir kasa önerebilirim 3.5 civarına

-yani beyaz kasalar daha pahalı malumunuz bu yüzden beyaz iyi bir kasa için bütçeniz bence daha fazl olmalı eğer ilrde pişman olmak istemiyorsanız

Son düzenleme:

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bütçenizi 4-4.5K yapma Gibi bir şansınız varmı eğer varsa çok daha iyi soğutmalı kasalar önerebilirim

Veya Siyah kasada olur derseniz yine soğutması iyi bir kasa önerebilirim 3.5 civarına

-yani beyaz kasalar daha pahalı malumunuz bu yüzden beyaz iyi bir kasa için bütçeniz bence daha fazl olmalı eğer ilrde pişman olmak istemiyorsanız
Hocam bütçe var şu anda. Her türlü öneriye açığım max 6k'ya kadar çıkabilirim.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam bütçe var şu anda. Her türlü öneriye açığım max 6k'ya kadar çıkabilirim.
6K bütçe fazlasıyla yeter Hocam Şimdi Tam olarak Nasıl bir kasa arıyorsunuz söyleyin Bu sayede size daha iyi bir sistem bulabilirim

1-Renk

2-Boyut

3-Kullanacağınız ekran kartı

4-İstediğiniz Hoşunuza giden Tasarım (internetten bir fotoğraf ile Örnek veriseniz daha iyi olur)

5-Mesh/Cam

6-aklınıza gelen başka bı şey varsa benim atladığım

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6K bütçe fazlasıyla yeter Hocam Şimdi Tam olarak Nasıl bir kasa arıyorsunuz söyleyin Bu sayede size daha iyi bir sistem bulabilirim

1-Renk

2-Boyut

3-Kullanacağınız ekran kartı

4-İstediğiniz Hoşunuza giden Tasarım (internetten bir fotoğraf ile Örnek veriseniz daha iyi olur)

5-Mesh/Cam

6-aklınıza gelen başka bı şey varsa benim atladığım
Hocam öncelikle ilgin için teşekkürler.
1- Renk beyaz öncelikli olmak şartıyla siyah-beyazda olabilir.
2- Boyut mid tower kasa olmalı.
3- Ekran kartı Sapphire rx 7800xt olacak.
4- Tasarım olarak öyle yükseldiğim bir kasa yok
5- Akvaryumun görüntüsü güzel ancak soğutmadan kaynaklı mesh kasa olabilir.
6- Siyah kasalarda bu arada dark maxima v30 modeline bakıyorum. Hani bir ihtimal ona dönebilirim diye. Yorumları çok iyi. Güzel bir video ile desteklenmiş kendi sayfalarında.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs
@LoserIl hocam neden hahaha attınız

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam öncelikle ilgin için teşekkürler.
1- Renk beyaz öncelikli olmak şartıyla siyah-beyazda olabilir.
2- Boyut mid tower kasa olmalı.
3- Ekran kartı Sapphire rx 7800xt olacak.
4- Tasarım olarak öyle yükseldiğim bir kasa yok
5- Akvaryumun görüntüsü güzel ancak soğutmadan kaynaklı mesh kasa olabilir.
6- Siyah kasalarda bu arada dark maxima v30 modeline bakıyorum. Hani bir ihtimal ona dönebilirim diye. Yorumları çok iyi. Güzel bir video ile desteklenmiş kendi sayfalarında.
Şimdi hocam bir kaç tavsiyem olacak

1-Lian Lİ O11 Dynamic Evo
Gerek boyutu olsun gerek Malzeme Kalitesi vs. Olsun gerek tasarımı Olsun Çok Hoş bir kasa ve bu fiyata F/P bir kasa (ben olsa. Direk alırdım)

link: https://shbd.io/s/ilAhEPpD

2-Lian Lİ Lancool 216
-Önü Mesh bir kasa ve ha sirkülasyonu TOP seviyeydi diye hatırlıyorum
3-Lian Lİ Lancool 205
Buda üstekinin daha Küçük ve bir tık daha farklı bir halı ve daha ucuzu soğutma performansı olarak 216 olan daha iyi

-İnternetteki satış fotoğraflarında bu 2 ve 3 biraz gri gibi çıkmış ama beyazlar

4-Thermaltek S200TG
Açıkçası bu kasa hakkı da çok bı şey bilmiyorum ama Thermaltek kaliteli markadır ve göze hoş geliyor (sadece 1 kişi sesli bulmuş biraz)
-Link

Notlar:

-
Hocam şimdi Lian Lİ O11 Dynamic Evo olanı Alıyorsun tamam mı sonra attığım Temu linkine gidiyorsun Orada ki fanlarda 6 tane alıyorsun (ARGB ve PWM fanlar yani mükemmel fanlar) yada onlara benzer özelliklerde hoşuna giden toplam 6 fan alıyorsun 750TL' indirim vardı temuda en son onuda kullanıyorsun o zaman 25 dolar gibi bı şey yapıyor sonra sipariş ediyorsun vergiler dahil toplam 1.5K yapıyor en fazla galiba (dikkat et 30 euroyu geçme) Sonra kasanın yanına 3 tane 1 tanede egzoz yerine ve 2 tanede üste takıyorsun mis (hatta bu ay Black Friday var. temuda çok iyi ürünler var giriyorsun aileden birinin hesabını 3 tane aynı fandan atıyorsun sepete sonra indirimde çok güzel klavye mouse vs. var
1-2 ürün de alıyon indirim falan kılan sepeti 30 Euro altı tutmayı unutma sonra onlarıda sipariş et sonra 3 fanın 1'ni yukarıdakilerin yanına ekle 2 tanesinide aşşağı köy of mis gibi kasa)

Temu Link: https://www.temu.com/-4-72--pwm-con...29941783134_re3jkvk7wg&_x_sessn_id=3nx44tc2c6

-Normlade HYTE Y60 ve Lian Lİ fanlar önerirdim çok güzel oluyor ama malesef 2.elde kimse Satmıyor güzel kasa cünkü ve Türkiyede Stoklarda pek yok bu yüzden çok pahalıya satılıyor deymez o yüzden
hatta bir kaç tane reddit'e gördüğüm HYTE Y60 beyaz sistem fotosunu bırakıyorum aşşağıya
Screenshot_20241026-105149.pngScreenshot_20241026-104340.pngScreenshot_20241026-104112.pngScreenshot_20241026-101211.pngScreenshot_20241026-104108.png

-Neden 2.el önerdin diye sorucaksan şöyleki Sıfırları malesef çok pahalı özellikle de türkiyede ve bunun gibi kaliteli kasalarda fanlar ve Psu olmaz bu düz sadece metal ve Camdan oluşan bir parçaya o kadar para vermekte mantıksız zaten bir kasada (Göçük,Kırık,Eksik parça,leke) yoksa zaten Sıfırdan bı farkı yok (LCD panel gibi içinde teknolojik cihazların bulunduğu kasalar hariç) garanti desen zaten bu saydığım şeyler olursa garantiye girmiyor yani kasalarda garanti bi işe yaramıyor ve fotoğraflardan veya imkanın varsa Elden alırken 1dk göz gezdirsen temiz olup olmadığını zaten anlarsın yani sıfır kasadan tek farkı daha ucuz bu yüzden daha iyi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,558
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom