Gaming Gecesi Süresi

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Dostlar pc toplamayı uzun vadeye yaymak güzel çünkü çeşitli kampanyalar ile daha ucuza geliyor ve bir süredir merak ettiğim konu var, incehesabın gaming gecesi ne zamana kadar sürecek belirli bir tarih var mı. Teşekkürler

Belirli bir tarih yok. Her cuma.

Şuan bende bilmiyorum fakat gelecek cumaya herkes hazırlık olacak bilesin en son yaptıkları indirimden sonra alacakların sayısı 2 3 kat arttı bende dahil olmak üzere.

Her cuma oluyor. Bazen o hafta iptal edilebiliyor.

Şuan bende bilmiyorum fakat gelecek cumaya herkes hazırlık olacak bilesin en son yaptıkları indirimden sonra alacakların sayısı 2 3 kat arttı bende dahil olmak üzere.
Aynen bu aralar büyük indirim var aldığım ürünlerden yaklaşık 3 bintl kar elde ettim ciddi bir merak konusu

Her cuma geliyor lakin bazı şeyleri almak imkansız gerçekten nasıl yapıyorlar nasıl alıyorlar anlamıyorum. Dün Ryzen 5 3600 alacaktım yemin ederim sadece 5-10 saniye sürdü ve monitörle rami zor kurtarabildim bu insanlar çıldırmış olmalı :D

Her Cuma saat 22.00'da. Fakat geçen Cuma bayram dolayısıyla iptal edilmişti.

2 ay falan yapmamışlardı bi ara isteyince yapmıyorlar. İstediğin ürünü ucuza bulursan orda kaçırma, belli bir süresi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri