Neler Yeni

Gaming Gen İade Klavye

Repulser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Buğra POTUR
Gaming gen den 4 gün önce klavye aldım fakat xpg summoner fakat sürekli bağlantısı kopuyor yazı vs yazamıyorum kabloyu çıkarıp takmam gerekiyor gaming gen sitesine baktığımda kutusu açılan ürünleri iade almadıkları yazıyor ama yasal olarak 15 gün boyunca iade edebilmem gerekmiyormu ne yapmam gerekiyor sürekli bağlantı kopuyor.

NightWish2434

80+ Silver
Gaming gen den 4 gün önce klavye aldım fakat xpg summoner fakat sürekli bağlantısı kopuyor yazı vs yazamıyorum kabloyu çıkarıp takmam gerekiyor gaming gen sitesine baktığımda kutusu açılan ürünleri iade almadıkları yazıyor ama yasal olarak 15 gün boyunca iade edebilmem gerekmiyormu ne yapmam gerekiyor sürekli bağlantı kopuyor.
başka usb slotunda dene.

Repulser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Buğra POTUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
Kulaklığımda kopma mikrofon algılamama gibi sorun yaşıyordum, yazılımı silince baya düzelmişti. Yazılımı silip deneyin birde.

Repulser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Buğra POTUR

NightWish2434

80+ Silver
denedim hepsinde aynı sorunu yapıyor 2 gündür yazılımdan olduğunu düşündüğüm aydınlatma sorunuda var
garantiye yada iadeye. ayıplı mala kutusu açılmış demezler.

Repulser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Buğra POTUR
garantiye yada iadeye. ayıplı mala kutusu açılmış demezler.
yarın götürücem ama bunu nasıl kanıtlayacağım arada bir kopuyor sabahtan beri hiç kopmadı az önce 5 kere koptu oraya götürdüğümde bir sorun yok diyebilirler kesin iade edebiliceğim bir yöntem varmı sürekli bu arızalarla uğraşmak istemiyorum gamıng gen sitesine baktığımda hijyen ürünü diyor ne yapabilirim

NightWish2434

80+ Silver
yarın götürücem ama bunu nasıl kanıtlayacağım arada bir kopuyor sabahtan beri hiç kopmadı az önce 5 kere koptu oraya götürdüğümde bir sorun yok diyebilirler kesin iade edebiliceğim bir yöntem varmı sürekli bu arızalarla uğraşmak istemiyorum gamıng gen sitesine baktığımda hijyen ürünü diyor ne yapabilirim
ürünün usb girişinde problem var taktığımda kesintiler yaşıyorum kullanmama engel oluyo vs. de

Repulser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Buğra POTUR
ürünün usb girişinde problem var taktığımda kesintiler yaşıyorum kullanmama engel oluyo vs. de
bunu aldıgım yer olan gamıng gen e mı götüreyim yoksa garantisini sağlayan endesk bilişime götürüp ordanmı rapor almalıyım

SWotN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erhan Yaşar
ürün önce garantiye gider garanti eğer sorunluysa iade onayı çıkartır siz de de o kağıdı gaming gen e gösterirseniz size birebir aynı ürünü verirler yada para iadesi yaparlar size kalmış tercih

Top Bottom