Neler Yeni

Gaming Gen Tr Değisim Raporunu Servisten Almıyor

tysagman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Taha Yusuf Sağman
Arkadaşlar Merhaba,

Gaming Gen tr aldı siteden 7 Aralık 2022'de sistem aldım , 15 Aralılta elime ulaştı , arızalı olarak yollandığı tespi ettim ve 19 Aralık 2022'de geri yolladım. 11 Ocak 2023'te Asus servisi iade veya değisim raporu kararı verdi. Ancak ürün servise elden teslim edildiği için raporunda elden alınması gerekiyor. Gaming gen geçen hafta raporu teslim almamış. Kendilerine gelmesini bekliyor. 19'unda 21 İş günü süresi dolacak. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Gaming gen ile konuştunuz mu bu durumu?

tysagman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Taha Yusuf Sağman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gen ile konuştunuz mu bu durumu?
Evet bize göndermeleri gerekiyor diyor , Asus elden alımması gerek diyor. Gaming Gen geçen hafta perşembe servis günümüz dedi ama raporu almadı. Persembe beklenirse 21 iş günü doluyor. Bakalım ne olacak

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Evet bize göndermeleri gerekiyor diyor , Asus elden alımması gerek diyor. Gaming Gen geçen hafta perşembe servis günümüz dedi ama raporu almadı. Persembe beklenirse 21 iş günü doluyor. Bakalım ne olacak
Saçmalıktan başka bişey değil ya

tysagman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Taha Yusuf Sağman
Çalıştığım icin THH'e gidemiyorum 🤣

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Saçma sapan iş yapmışlar hocam. Oyalamaya çalışıyorlar heralde

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Gaming gen adlı siteden çok fazla şikayet görüyorum. Uzak durmak lazım

tysagman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Taha Yusuf Sağman
Saçma sapan iş yapmışlar hocam. Oyalamaya çalışıyorlar heralde
Oyalasınlar 14 gün koşulsuz şartsız iadem vardı ama bilmiyorum daha ne yaparlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Hocam ilgilenebilir misin ?

Gaming gen adlı siteden çok fazla şikayet görüyorum. Uzak durmak lazım
Evet şuan çok şikayet var. İade alıp kendim toplayacağım daha

Just reset

80+ Bronze
Bende ekran kartı gönderdim cw var diye adamlar orda çalişmiyo galiba oturup çay içiyorlar 1 aydır ses yok

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
mehmet ali oğuz
Arkadaşlar Merhaba,

Gaming Gen tr aldı siteden 7 Aralık 2022'de sistem aldım , 15 Aralılta elime ulaştı , arızalı olarak yollandığı tespi ettim ve 19 Aralık 2022'de geri yolladım. 11 Ocak 2023'te Asus servisi iade veya değisim raporu kararı verdi. Ancak ürün servise elden teslim edildiği için raporunda elden alınması gerekiyor. Gaming gen geçen hafta raporu teslim almamış. Kendilerine gelmesini bekliyor. 19'unda 21 İş günü süresi dolacak. Nasıl bir yol izlemeliyim
Öncelikle geçmiş olsun. Bende çok uğraştım ekran kartı için bu firma ile Rabbim kolaylık versin ellerine düşürmesin. Keşke direk olarak ücretsiz iade hakkınızı kullansaydınız ekmeklerine yağ sürmüşsünüz ellerinden geldiği kadar oyalar dururlar. Şikayetvar a konu açıp en temizi edevlet üzerinden Thh başvurmanız ama süreç uzayacak gidecek.

Bende ekran kartı gönderdim cw var diye adamlar orda çalişmiyo galiba oturup çay içiyorlar 1 aydır ses yok
ekran kartını bizzat markanın servisine kendiniz gönderseniz daha iyi olurdu. Fİrmaya gönderip sonuç bekliyorsanız CW sorunu bulunamadı diyip tarafınıza iade eder gamingentr :)

r4NG3r

80+ Silver
Gaming gen asus ile anlaşma yaparak cw li sorunlu kartları ucuza temin ediyor sanırım herkeste mi aynı sorunlar olur arkadaş

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
mehmet ali oğuz
Gaming gen asus ile anlaşma yaparak cw li sorunlu kartları ucuza temin ediyor sanırım herkeste mi aynı sorunlar olur arkadaş
Asus Rog 3080 ekran kartı sadece ben 5 adet değişim yaptırdım sıfır kapalı kutu ürün geldi. Hepsinde Cw cw cw cw en son ücret iadesi alıp kurtuldum firmadan ziyade asus üretim hatası çok yaygın kronik sorun bence. Gamingentr ayrı bir boyut ama oyalanmak istiyorsan buyur gel diyorlar.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
burak karadağ
bende itopyaya cw den gigabyte 3060 ti yolladım benide boş yere bekletecekler gibime geliyor :)

Top Bottom