Firma güvenilirdir. Şahsen gidip nasıl hazırlandığını gördüm. Orada dalavere varmıdır bilemem ama iyi bir ortamı var. Ekstra olarak fiyatın uygun denmesi kişiye göre değişebilir.Gaming gen tr de iyi özellikli bilgisayarları ucuza satıyorlar buda güvenilir i diye şüphelenmeme sebep oldu deneyimi vs olanlar yazabilirimi sistemde şu bu aradaAlıntıyı görüntüle
Firma güvenilirdir. Şahsen gidip nasıl hazırlandığını gördüm. Orada dalavere varmıdır bilemem ama iyi bir ortamı var. Ekstra olarak fiyatın uygun denmesi kişiye göre değişebilir.
Mesajlarınız için teşekkür ederim.güvenilir
Güven konusunda hiç merak etmeyin az kâr koyuyorlar çok satıyorlar veya toptan direk asusun kendi sanayisinden alıyorlar ucuza geliyor ama şuana kadar gaming.genin güven konusunda yakınlarıma bi sorun yaşatmadıGaming gen tr de iyi özellikli bilgisayarları ucuza satıyorlar buda güvenilir i diye şüphelenmeme sebep oldu deneyimi vs olanlar yazabilirimi sistemde şu bu aradaAlıntıyı görüntüle
Donanımlar giriş seviyesi zaten birde toplu alındığı için ürünlerde indirimli alıyorlardır soyle atıyorlardır. Bende mouse filen almıştım sorun yaşatmadı.Gaming gen tr de iyi özellikli bilgisayarları ucuza satıyorlar buda güvenilir i diye şüphelenmeme sebep oldu deneyimi vs olanlar yazabilirimi sistemde şu bu aradaAlıntıyı görüntüle