Neler Yeni

Yardım Gaming gen tr monitör iadesi alır mı

Reaksiyon skoru
90
1 hafta önce dell marka monitör aldım ve yazılımsal bir problem var, monitörün arkasında 4.kısayol tuşu 3.kısayol tuşu ile eşdeğer çalısıyor. 4. tusa bastıgımda 3.tustaki kısayolu calıstırıyor ve ayrıca sanki sürekli biri basıyormus gibi takılı kalmıs gibi hareket ediyor. iade etmek istiyorum kabul ederler mi yoksa değişim mi yaparlar sadece?

1 hafta önce dell marka monitör aldım ve yazılımsal bir problem var, monitörün arkasında 4.kısayol tuşu 3.kısayol tuşu ile eşdeğer çalısıyor. 4. tusa bastıgımda 3.tustaki kısayolu calıstırıyor ve ayrıca sanki sürekli biri basıyormus gibi takılı kalmıs gibi hareket ediyor. iade etmek istiyorum kabul ederler mi yoksa değişim mi yaparlar sadece?
değişim yada onarım

Muhtemelen garantiye yollayıp, sana saç baş yolduracaklar.

Tez zamanda yaptıkları fırsatçılık ve fahiş fiyatlarla batmaları dileğiyle.

Muhtemelen garantiye yollayıp, sana saç baş yolduracaklar.

Tez zamanda yaptıkları fırsatçılık ve fahiş fiyatlarla batmaları dileğiyle.
Detay verebilir misin ne anlamda saç baş yoldururlar?

dostum bendede dell var 3. ve 4. tuş zaten aynı çalışıyor :kekw:

birebir değişim varsa 1-2 hafta içinde sıfır ürünü yolluyorlar ama senin monitörü önce garantiye yollarlar yenisi gelir.
iade de edilir bu arada yasal hakkın var, ben kutusunu açtığım klavyeyi iade ettim sıkıntı olmadı.

Bende ayni monitörü aldım, ölü piksel çıktı. Gaming.gen.tr ile konuştum ürünü önce bize iade edeceksiniz ürün elimize ulaştıktan sonra servis sizi tekrar arayacak dediler. Ben de beklemedeyim ne olur bilmiyorum
Post automatically merged:

İade mi yoksa değişim olacağını servis aradıktan sonra belirtiyormuşuz sanırım

dostum bendede dell var 3. ve 4. tuş zaten aynı çalışıyor :kekw:
ilk geldiğinde öyle degildi bagımsızdı zaten öyle olması gerekiyor, aradan bir kaç gün geçtikten sonra 4.tus 3.tusa baglı hale geldi ama asıl sorun bu degil, sanki biri 4. tusa sürekli basıyormus gibi ekranda osd menü acılıp kapanıyor sürekli. kısayol tusuna ne atarsam onu acıp kapatıyor gına geldi bu şekilde kullanılmaz

birebir değişim varsa 1-2 hafta içinde sıfır ürünü yolluyorlar ama senin monitörü önce garantiye yollarlar yenisi gelir.
iade de edilir bu arada yasal hakkın var, ben kutusunu açtığım klavyeyi iade ettim sıkıntı olmadı.
asus alacaktım 1500 lira daha ucuz diye gittim bunu aldım almaz olaydım bu da bana ders oldu

ilk geldiğinde öyle degildi bagımsızdı zaten öyle olması gerekiyor, aradan bir kaç gün geçtikten sonra 4.tus 3.tusa baglı hale geldi ama asıl sorun bu degil, sanki biri 4. tusa sürekli basıyormus gibi ekranda osd menü acılıp kapanıyor sürekli. kısayol tusuna ne atarsam onu acıp kapatıyor gına geldi bu şekilde kullanılmaz

asus alacaktım 1500 lira daha ucuz diye gittim bunu aldım almaz olaydım bu da bana ders oldu
bana ilk geldiiğindede böyleydi ürün tuşların böyle olması gerekiyor zaten yanlış hatırlıyorsunudur

14 gün iade süresi var. illa kabul etmeleri lazım

bana ilk geldiiğindede böyleydi ürün tuşların böyle olması gerekiyor zaten yanlış hatırlıyorsunudur
Varsayalım ki normali o olsun, sürekli basıyormuşum gibi tepki vermesi yüzünden bile iade almaları gerekmez mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,778
Üyeler
173,068
Son üye
mi3mosyne
Geri