Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming.gen.tr Para İadesi Sağlamıyor

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Bankayı ara chargeback (Ters ibraz) yapmak istiyorum de ürün eline ulaşmadığı için banka şirketi arar süre verir o sürede ürün sana ulaşmasa veya para iadesi yapılmasa bankaya devreye girer paranın iadesini yapar ayrıca şirkete -1 olarak yazılır

Ben çok yaptım çok geri aldım .. Pandemi'den dolayı milletin parasını iyi çalıştırıyorlar

Bankayı ara chargeback (Ters ibraz) yapmak istiyorum de ürün eline ulaşmadığı için banka şirketi arar süre verir o sürede ürün sana ulaşmasa veya para iadesi yapılmasa bankaya devreye girer paranın iadesini yapar ayrıca şirkete -1 olarak yazılır
Gerçekten böyle bir şey var mı hocam

Codes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kerem Eren
Valla inşallah hocam ben öyle çok bekleyemem bir ay felan benim paramı işletemezler kullanamazlar istedikleri gibi
Beni bildiğiniz enayi yurduna koymuş oluyorlar ve aynı zamanda da düpe düz dolandırmış oluyorlar aslında paramın yatmadığı hergün ben dolandırılmış sayılıyorum
Sen de çok haklısın valla, eğer bana 1 günde yatabiliyorsa sana da yatmalıydı. Yatmıyorsa burda bir hata vardır ihmalkarlık vardır.

Ben çok yaptım çok geri aldım .. Pandemi'den dolayı milletin parasını iyi çalıştırıyorlar
Çok teşekkür ederim hocam yarın sabah hemen bankayı arayıp söyleyeceğim sağolun gerçekten 🙏
Aynen öyle hocam insanların parasını işletiyorlar
Kendileri için kullanıyorlar ellerinde tutuyorlar parayı

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman

*3) İşyerinin, kartımdan çektiği tutar karşılığında teslim etmesi/sunması gereken ürünü/hizmeti alamadım. İşlem tutarının iadesini işyerinden sağlayamadım. İşleme ilişkin belgeler ektedir./ I did not receive any merchandise/service in return for my payment. I could not manage to get a refund from the merchant. The supporting documentation is enclosed. Ürün/hizmetin tanımı / Description of merchandise/services:………………………………………………………………………………………………………………………….. Ürünün/hizmetin teslim edilmesi/sunulması gereken tarih / Delivery date of merchandise/services: ……./……./……..

*3) İşyerinin, kartımdan çektiği tutar karşılığında teslim etmesi/sunması gereken ürünü/hizmeti alamadım. İşlem tutarının iadesini işyerinden sağlayamadım. İşleme ilişkin belgeler ektedir./ I did not receive any merchandise/service in return for my payment. I could not manage to get a refund from the merchant. The supporting documentation is enclosed. Ürün/hizmetin tanımı / Description of merchandise/services:………………………………………………………………………………………………………………………….. Ürünün/hizmetin teslim edilmesi/sunulması gereken tarih / Delivery date of merchandise/services: ……./……./……..
Eyvallah hocam çok sağolun
Bunu telefondan mı hallediyoruz hocam yoksa bankaya mı gitmemiz gerekiyor

iş bankasını ara her bankanın prosedürü farklıdır oradan bilgi al onlar senin yönlendirir.
Tamamdır hocam elinize sağlık çok değerli bir bilgiyi paylaşmış oldunuz 🙏

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gaming.gen.tr den geçtiğimiz hafta salı günü sabah sapphire nitro+ rx 6700 xt sipariş ettim akşama doğru beni aradılar ve ürünün depoda stokta olmadığını ve siparişimin iptal edileceğini söylediler anlamadığım nokta ben aldıktan sonra stokta yok yazan ürün benim siparişimin iptalinden sonra stokta var yazmaya başladı.
Ardından geçtiğimiz hafta çarşamba günü sabah inventus da sapphire nitro+ rx 6800 gördüm ve karta para atarak kartın limitini yükselttim rx 6800 ü alabilmek için birde inventus u arayıp stokta olup olmadığına dair bilgi aldım kartı satın almadan önce ve telefonda görüştüğüm kişi evet stokta var dedi ardından satın alımımın akşamı o siparişim de inventus tarafından iptal edildi stokta yok diye.
Daha sonrasında sahibindene yöneldim yurt dışı sıfır kapalı kutu aynı zamanda da tr garantili sıfır kartlara baktım birkaç ilan buldum birisi 1 hafta beklersen şehir dışındayım ancak geri dönüş yaptığımda satışını yapabilirim, birisi ise işte şehir dışına kargoyla göndermek istemiyorum elden alın veya elden alacak kişiler bulun diyenler oldu birisi yine kartı ne amaçla alıp almayacağımı sordu mining için aldığımı söyleyince de size dönüş yapacağım deyip dönmedi geri mining yapacağımı söylememin sebebi kartı ilk aldığımda baya bir paraya ihtiyacım olucak ve bu kartı mining de kullanarak bütçeme bir kaç ay destek olucağım daha sonrasında ise oyun için kullanmayı düşünüyordum ve oyun için alıyorum diyerek adama yalan söylemek istemedim
Neyse ikinci elde de insanlar kart satmamak için ellerinden geleni yaptılar hayır madem satmayacaksın naza çekeceksin neden ilana koydun milleti uğraşıyorsun heveslendiriyorsun
Neyse gaming.gen.tr den perşembe akşamı gigabyte vision oc rtx 3070 sipariş ettim ardından 2 saat sonra arkadaşım aradı ve elinde yeni aldığı rtx 3070 satmak istediğini söyledi ve benim de zaten ekran kartı aradığımı biliyordu ve bu benim hoşuma gitti cuma sabahı hemen ilk işim gaming.gen.tr deki siparişimi iptal ettirmek oldu daha hazırlanıp kargoya verilmeden ancak günlerdir param iade edilmedi sürekli gün içinde paranızı iade edeceğiz diyorlar ve iade etmiyorlar cuma akşamı şikayet vara yazdım cumartesi sabah gaming.gen.tr den beni arayıp bana ulaştılar ve pazartesi işlemleri halledeceklerini söylediler ve şikayet vardaki şikayetimi kaldırmamı istediler ben tamam dedim sabrettim pazartesiyi ve şikayet vardaki şikayetimi de kaldırdım fakat pazartesi oldu ve para hesabıma iade edilmedi firmaya günlerdir mesaj atıp aramaktan bıktım hep tamam diyip başlarından savuyorlar geçiştiriyorlar bende tekrardan şikayet vara yazdım ve bana tekrardan telefon üzerinden ulaştılar bu seferde paranın çarşamba günü yatacağını söylediler sürekli ileri tarihe atıyorlar beni oyalıyorlar parama el koydular resmen dolandırdılar beni normalde yarın savcılığı gidicektim ama çarşambayı bekleyeceğim çünkü söz aldım çarşamba yatırılacak diye çarşamba da iadesi yapılmazsa perşembe sabahı ilk işim savcılığa gitmek olucak siz siz olun bu firmadan alışveriş yapmayın insanları madur bırakıyorlar
Bankayı arayıp sorduğumda aceba parayı banka mı bekletiyor diye ama banka biz hesabınıza gelen iade parayı bekletmeyiz hemen hesabınıza yansıtırız diyorlar
bunun gibi siteler hoş dilden anlamazlar onların anladığı dilden konuşmak lazım bekleyin para iadesi olmassa go to savcılık. ben tüketici hakları ile çözmüştüm buna benzer bir olayı hepsiburadanın ta kendisiyle yaşadım.

Top Bottom