Geçen RTX 4070 Sipariş verdim 1 gün içerisin de elime ulaştı, çok sağlam geldi, çokta memnunum. Monitör verdim bugün kargoya verildi yarrın ben de, aradığım da ölü piksel veya ghosting sorunu olursa tarafınıza tekrardan gönderiyoruz yenisini dediler, bana.Son zamanlarda şikayetler artmış gibi. Yakın bir zamanda monitör alan birisi var mı? Değişim veya iadede sıkıntı çıkarırlar mı?
Hocam adamlar yardımcı olmayıp neden müşteri kaybetmek istesin ki rtx 5000 çıkınca hazır sistem yapacaklar adam monitör alıp memnun kalırsa yeni sistemide aynı firmadan almak isteyecektir.Geçen RTX 4070 Sipariş verdim 1 gün içerisin de elime ulaştı, çok sağlam geldi, çokta memnunum. Monitör verdim bugün kargoya verildi yarrın ben de, aradığım da ölü piksel veya ghosting sorunu olursa tarafınıza tekrardan gönderiyoruz yenisini dediler, bana.
(ilk 14 gün içerisin de işlem yapacakların belirttiler) Bunu eklemeyi unutmuşum buna göre hareket ediinn.Geçen RTX 4070 Sipariş verdim 1 gün içerisin de elime ulaştı, çok sağlam geldi, çokta memnunum. Monitör verdim bugün kargoya verildi yarrın ben de, aradığım da ölü piksel veya ghosting sorunu olursa tarafınıza tekrardan gönderiyoruz yenisini dediler, bana.