Neler Yeni

Gaming gen yamuk sıvı soğutma

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
526
Gaminggen’den 1 ay önce Enermax Liqmaxflo 360mm sıvı soğutucu aldım. Bugün tüm parçalar geldi ve montaj yapacaktım, ancak radyatörde birden fazla yerde yamulma fark ettim. Ürün kapalı kutuda, 1 aydır açılmadan duruyordu. Bu durum bir sorun yaratır mı?

Gaminggen’den 1 ay önce Enermax Liqmaxflo 360mm sıvı soğutucu aldım. Bugün tüm parçalar geldi ve montaj yapacaktım, ancak radyatörde birden fazla yerde yamulma fark ettim. Ürün kapalı kutuda, 1 aydır açılmadan duruyordu. Bu durum bir sorun yaratır mı?

Ekler

• IMG_2259.webp
    IMG_2259.webp
    1.3 MB · Hit: 58
  • IMG_2260.webp
    IMG_2260.webp
    912.1 KB · Hit: 60
  • IMG_2261.webp
    IMG_2261.webp
    810 KB · Hit: 58
bir sorun teşkil etmez o yaprakların çok önemi yok önemli olan siyah şerit gibi kısımlar su onlarından içinde hareket ediyor, yalnız ilk görselde ki yamukluk normal değil sanki montaj yaparken yanlışlıkla tornavida değmiş gibi yamulmuş o şekilde üretimden çıkması imkansız bu ürünlerin diğer 2. ve 3. görselde ki gibi yamukluklar çok normal ilk görsel soru işareti yarattı ama dediğim gibi o alüminyum yaprakların fazla esprisi yok.

şu videoyu izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.

bir sorun teşkil etmez o yaprakların çok önemi yok önemli olan siyah şerit gibi kısımlar su onlarından içinde hareket ediyor, yalnız ilk görselde ki yamukluk normal değil sanki montaj yaparken yanlışlıkla tornavida değmiş gibi yamulmuş o şekilde üretimden çıkması imkansız bu ürünlerin diğer 2. ve 3. görselde ki gibi yamukluklar çok normal ilk görsel soru işareti yarattı ama dediğim gibi o alüminyum yaprakların fazla esprisi yok.

şu videoyu izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.
Efendim, dediğim gibi aldigim gibi dolaba kaldirdim benle alakasi olan bir sorun degil ama bi problem yaratmiyosa sorun değil

bi problem yaratmaz hatta az parçalamadım ondan tornavida ile girerek :D hiçbişe olmaz. sıvı yatay olarak giden çubuklardan geçiyor. onlara hasar gelmedikçe devamke.

sıkıntı yapmaz hocam o yapraklar bazen fabrikasyon oluyor o şekilde hatalı çıkıyor şahit oldum bir kaç kere, gönül rahatlığı ile kullan

Geri