- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Az mı? İki katı yaniaga bence az daha bütçe ayır xdrive felan al pişman olmazsın al 1 kere al
Az mı? İki katı yaniaga bence az daha bütçe ayır xdrive felan al pişman olmazsın al 1 kere al
kardesım ben https://calitte.com/magaza/oyuncu-koltuklari/viper-vpx-serisi/viper-vpx-kirmizi/ almıstım ama 1200 tl den almıstım cok memnunum bel agrılarım olsun boyun agrılarım olsun kayboldu sımdı fıyatı ucmusBeyler bu koltuk xmax ile aynı koltuk 600 lira sizce alınır mı? gayet güzel incelemeside var![]()
KAMPANYALI FİYATIYLA FIRAT OYUNCU KOLTUĞU FIRAT OFİS DE !!!!!! - Yönetici Koltuğu İlanları Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 812899520
KAMPANYALI FİYATIYLA FIRAT OYUNCU KOLTUĞU FIRAT OFİS DE !!!!!! - Yönetici Koltuğu ilanları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ÖnerirmisinBaşka seçenekleri gözden geçirin.
Koltuk piyasasına çok yabancıyım. Ama baska seçenekler de olmalı mutlaka.Önerirmisin
kardesım herkese tavsıye ederım fıyat anlamında takıpte kalın dustugu an karcırmadan dırek sıparıs edebılırsınız gonlunuz rahat olsunÖnerirmisin
O fiyatı veremem koltuğakardesım herkese tavsıye ederım fıyat anlamında takıpte kalın dustugu an karcırmadan dırek sıparıs edebılırsınız gonlunuz rahat olsun
Aynen öyle, 1300TL ye Xdrive koltuk aldım aslında boyutları bana az çok uyuyordu ama yine de rahat edemedim. Şimdi o zaman gitsem o koltuğu kesinlikle almazdım. 1 yıl içinde ikinci elden bi şekilde kurtulmayı düşünüyorum bu koltuktan.Arkadaşlar asla koltuğa oturmadan almayın. Daha önce bu sorunla çok karşılaştım. 1500TL'lik oyuncu koltukları bazen 300 liralık basit bir koltuktan rahat olmayabiliyor. Oturmadan bilinmez, herkesin vücut şekli bel kavisi farklı. Bu yüzden oturmadığınız koltuğu almayın derim.
Xdrive alanların çoğu nedense memnun değil 3 k verenler memnunAynen öyle, 1300TL ye Xdrive koltuk aldım aslında boyutları bana az çok uyuyordu ama yine de rahat edemedim. Şimdi o zaman gitsem o koltuğu kesinlikle almazdım. 1 yıl içinde ikinci elden bi şekilde kurtulmayı düşünüyorum bu koltuktan.
kardesım ben onerdım o zamanları alacagım zaman cok arastırma yaptım o zamanları fıyatı 1200 TL ıdı o para verılır mı dıyordum nefesımı tutup sıparısı verdım geldıgınde verdıgım paranın hakkını almıs oldum boy belın agrılarım gıttı eskıden kutugun ustunde pc vakıt gecırıyormusum sımdı yatak yatakO fiyatı veremem koltuğa
Ben yeni aldım dostum hani diyorlarya gösteriş rahat değil vesaire adam akıllı bi koltuk alırsan aşırı fark var kalkasım gelmiyor alınır yani ama dandik bir şey alma da.Beyler bu koltuk xmax ile aynı koltuk 600 lira sizce alınır mı? gayet güzel incelemeside var![]()
KAMPANYALI FİYATIYLA FIRAT OYUNCU KOLTUĞU FIRAT OFİS DE !!!!!! - Yönetici Koltuğu İlanları Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 812899520
KAMPANYALI FİYATIYLA FIRAT OYUNCU KOLTUĞU FIRAT OFİS DE !!!!!! - Yönetici Koltuğu ilanları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kardesım ben gamıng koltugu almadan once arastırmadıgım sey kalmadı xdrıve olsun ve baska markaların kullanıcı yorumlarını karsılastırarak kulladıgım koltugu sıparıs ettım 3k degerınde kı koltugu bedelXdrive alanların çoğu nedense memnun değil 3 k verenler memnun
Dostum ama benim bütçem 700 tl ve ofis koltuğu almak istemiyorum xmax alanların çok incelemesi var kötü bir yorum duymadımKardesım ben gamıng koltugu almadan once arastırmadıgım sey kalmadı xdrıve olsun ve baska markaların kullanıcı yorumlarını karsılastırarak kulladıgım koltugu sıparıs ettım 3k degerınde kı koltugu bedel
Kardesım sana tavsıyem bekle acele etme butcenı bıraz daha bırıktırırsın sana attıgım ve kullandıgım koltuk 1200 TL hatta 1300 Tl dustugun bana mesaj atarsın sana ındırım kodunuda gonderırım 50 Tl lık boy agrın olmaz bel agrın olmaz ve banada dua etmıs olursunDostum ama benim bütçem 700 TL ve ofis koltuğu almak istemiyorum xmax alanların çok incelemesi var kötü bir yorum duymadım