Neler Yeni

Gaming Koltuk alınır mı??

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Beyler bu koltuk xmax ile aynı koltuk 600 lira sizce alınır mı? gayet güzel incelemeside var
kardesım ben https://calitte.com/magaza/oyuncu-koltuklari/viper-vpx-serisi/viper-vpx-kirmizi/ almıstım ama 1200 tl den almıstım cok memnunum bel agrılarım olsun boyun agrılarım olsun kayboldu sımdı fıyatı ucmus

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
kardesım herkese tavsıye ederım fıyat anlamında takıpte kalın dustugu an karcırmadan dırek sıparıs edebılırsınız gonlunuz rahat olsun
O fiyatı veremem koltuğa

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Arkadaşlar asla koltuğa oturmadan almayın. Daha önce bu sorunla çok karşılaştım. 1500TL'lik oyuncu koltukları bazen 300 liralık basit bir koltuktan rahat olmayabiliyor. Oturmadan bilinmez, herkesin vücut şekli bel kavisi farklı. Bu yüzden oturmadığınız koltuğu almayın derim.
Aynen öyle, 1300TL ye Xdrive koltuk aldım aslında boyutları bana az çok uyuyordu ama yine de rahat edemedim. Şimdi o zaman gitsem o koltuğu kesinlikle almazdım. 1 yıl içinde ikinci elden bi şekilde kurtulmayı düşünüyorum bu koltuktan.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aynen öyle, 1300TL ye Xdrive koltuk aldım aslında boyutları bana az çok uyuyordu ama yine de rahat edemedim. Şimdi o zaman gitsem o koltuğu kesinlikle almazdım. 1 yıl içinde ikinci elden bi şekilde kurtulmayı düşünüyorum bu koltuktan.
Xdrive alanların çoğu nedense memnun değil 3 k verenler memnun

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
O fiyatı veremem koltuğa
kardesım ben onerdım o zamanları alacagım zaman cok arastırma yaptım o zamanları fıyatı 1200 TL ıdı o para verılır mı dıyordum nefesımı tutup sıparısı verdım geldıgınde verdıgım paranın hakkını almıs oldum boy belın agrılarım gıttı eskıden kutugun ustunde pc vakıt gecırıyormusum sımdı yatak yatak :D :D

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Beyler bu koltuk xmax ile aynı koltuk 600 lira sizce alınır mı? gayet güzel incelemeside var
Ben yeni aldım dostum hani diyorlarya gösteriş rahat değil vesaire adam akıllı bi koltuk alırsan aşırı fark var kalkasım gelmiyor alınır yani ama dandik bir şey alma da.

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Xdrive alanların çoğu nedense memnun değil 3 k verenler memnun
Kardesım ben gamıng koltugu almadan once arastırmadıgım sey kalmadı xdrıve olsun ve baska markaların kullanıcı yorumlarını karsılastırarak kulladıgım koltugu sıparıs ettım 3k degerınde kı koltugu bedel

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kardesım ben gamıng koltugu almadan once arastırmadıgım sey kalmadı xdrıve olsun ve baska markaların kullanıcı yorumlarını karsılastırarak kulladıgım koltugu sıparıs ettım 3k degerınde kı koltugu bedel
Dostum ama benim bütçem 700 tl ve ofis koltuğu almak istemiyorum xmax alanların çok incelemesi var kötü bir yorum duymadım

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Dostum ama benim bütçem 700 TL ve ofis koltuğu almak istemiyorum xmax alanların çok incelemesi var kötü bir yorum duymadım
Kardesım sana tavsıyem bekle acele etme butcenı bıraz daha bırıktırırsın sana attıgım ve kullandıgım koltuk 1200 TL hatta 1300 Tl dustugun bana mesaj atarsın sana ındırım kodunuda gonderırım 50 Tl lık boy agrın olmaz bel agrın olmaz ve banada dua etmıs olursun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,634
Üyeler
167,169
Son üye
hasansami
Top Bottom