Gaming laptop ömrü hakkında

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,078
Doğru yere açip açmadığımı bilmiyorum öncelikle. Bir yerde okuduğuma göre bir laptopta günde 5-6 saat oyun oynarsak 2 yılda o laptop ömrünü tamamlarmış. Bu ne kadar doğru? Bana göre hiçbir doğruluğu yok. Sonuçta gaming laptop oyun oynamak için yok mu?

Doğruluğu yok.

Yanımdaki 2018de alınan asus laptopla bi bakıştım mesajını okuyunca. Hala oyun oynanıyor :D

Doğru yere açip açmadığımı bilmiyorum öncelikle. Bir yerde okuduğuma göre bir laptopta günde 5-6 saat oyun oynarsak 2 yılda o laptop ömrünü tamamlarmış. Bu ne kadar doğru? Bana göre hiçbir doğruluğu yok. Sonuçta gaming laptop oyun oynamak için yok mu?
Eksiden olsa benim 7 yıllık ihtiyatla bakıyoruz derdim anladın sen yanlış bilgi vermişler sana

Yanımdaki 2018de alınan asus laptopla bi bakıştım mesajını okuyunca. Hala oyun oynanıyor :D
2004ten kalma toshiba satellite laptopumla hala Vice city oynayan ben dkvlhşrşge.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
En kötü performansı biraz düşebilir o da güzel bi bakım yaparak halledilir.

ilk 3 yıl ultrada takılırsın sonraki yıllar low a düşene kadar gidersin sonra törenle uğurlarsın oyunlardan :kekw:

:D XD güzel efsaneymiş.
Ben 8 yıldır Asus n550jk kullanıyorum, yüzlerce saat Overwatch oynadım, Doom'u gerçekçi bir şekilde oynadım (yazın adeta cehenneme açılan bir portal gibi olurdu)
Hala daha çalışıyor ama artık yenisi gerekiyor.
Aldığın konfigurasyona göre çok rahat 4 ila 8 yıl kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri