Furkan_Demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 459
Kargoyla beraber 63 lira oluyor zaten normal fiyatından pahalı
bu geçenlerde 15 tl ye mi ne düşmüştü aldım duruyoren uygun 100tl buldum everest para verilmez![]()
Mouse & Mousepad Fiyatları - Kablolu & Bluetooth Mouse - A101
Kablolu & bluetooth mouse modelleri yüzlerce farklı seçeneğiyle A101'de. En uygun mouse & mousepad fiyatlarını hemen keşfet!www.a101.com.tr
15tl mi deseydin köşeye 2 tane atardımbu geçenlerde 15 TL ye mi ne düşmüştü aldım duruyor
Everest markasının kaliteli ürünleri de var sadece bu ürüne bakarak yorum yapmanız yanlış olmuşEverest markasına para vermektense gidin dışarda bir şeyler yiyin daha iyi.
Işıklı mışıklı hemide
Aktif indirim var mı, Trendyol'da vardı eskiden şimdi hiçbir yerde indirim bulamıyorum yabu mouse alınmaz gidin yemeksepetinden indirimi yemek alın
Bu zamana kadar pek rastlamadım ama doğrudur tabii kiEverest markasının kaliteli ürünleri de var sadece bu ürüne bakarak yorum yapmanız yanlış olmuş
Premium ol bi zahmet laf edeceğine60 70 lraya geliyor kargoya loginin 100 liralık memur mouseları daha uzun ömürlüdür şuraya her gördüğünüzü atmayın mail geliyo bos yere ya
benim zaten hb prem var herkes bi mouse için 10tl ye hb pre alacak hali yok bunu göz önünde bulundurPremium ol bi zahmet laf edeceğine