Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
500 lira bütçeden ursa önermek mantıksız, ursa kullanıyorum ve önermem.Hocam gamepower ursa güzel hemde 10000dpi ve 200tl ama sen bilirsin
500 lira bütçeden ursa önermek mantıksız, ursa kullanıyorum ve önermem.Hocam gamepower ursa güzel hemde 10000dpi ve 200tl ama sen bilirsin
Kanka ursa alıcaktım videolarını izledim neden önermezsin500 lira bütçeden ursa önermek mantıksız, ursa kullanıyorum ve önermem.
Kanka ursa alıcaktım videolarını izledim neden önermezsin
Terletme yapıyor, düşük dpi'da kullanırken takılma olabiliyor. Son zamanlarda sol tıktan plastik sesi gelmeye başladı.Ursa alma. Hem bütçende çok daha iyileri var hem de malzeme kalitesi kötü.
İnceleme - 6 aylık GamrPower Ursa Tecrübem
Merhabalar. Bu konuda yaklaşık 6 aydır kullandığım GamePower Ursa ile yaşadığım her şeyi anlatacağım. Vaktinizi çalmadan direkt konuya giriyorum. Öncelikle ilk söyleyeceğim şey, bu üründe çift tıklama, tıklamama, takılma, LED'lerin yanmaması gibi hiçbir teknik sorunla karşılaşmadım. 1-...forum.donanimarsivi.com
Evet incelemesine baktım epica59 mouse ışık sızdırması aşırı rahatsız edici bide ben lol oyuncusuyum tam kesecekken adamı takılırsa bu beni zorlarTerletme yapıyor, düşük dpi'da kullanırken takılma olabiliyor. Son zamanlarda sol tıktan plastik sesi gelmeye başladı.