Neler Yeni

Yardım Gamingentr DA GT2 Sistem Farklı Anakart Ve Kasa İle Geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Karakuş
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
abdullah çakmak
Yok videoda stokların degiscegine söylemis tamam soyledin de stoklar degisince siteye neden yansitip hangi stok varsa onu göstermediler.Abdullah kardeş sen videoda soyledin mi stoklar degisir siparis verirken anakart 128gb gozukur ama kasaniz 64gb gelir diye ?

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
Anakart ramler kasa ve psu farklı anakart ve ramleri görmezden gelebilirdim belki ancak kasa farklı direk. Önünde fan olmayan kasa gelmiş ve siparişimde 550w olan psu (ki hala aynı görünüyor) 500w gelmiş
Hocam siz doğru sistemi aldığınıza emin misiniz ne kaldı geriye zaten :)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,733
İsim
uwu
Ne hediyesi hocam :D Sipariş verdiğimiz ürün gelmedi. Ben yurtiçi kargodan korkuyordum vuruk gelir diye firma yamuk yaptı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da bugün geldi hediye falan göndermemişler.
İşlemci kutusu ezilmiş olarak geldi sisteme daha windows kurmadım. Qma boot menü ye gelio

ARDELENO

80+ Bronze
Anakart ramler kasa ve psu farklı anakart ve ramleri görmezden gelebilirdim belki ancak kasa farklı direk. Önünde fan olmayan kasa gelmiş ve siparişimde 550w olan psu (ki hala aynı görünüyor) 500w gelmiş
Hocam ne görmezden geleceğim. 500 lira ucuz anakart göndermişler. Onu göndereceklerini söyleseler yada şansa bir anakart gelecek deseler almazdım ben.

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
Hocam ne görmezden geleceğim. 500 lira ucuz anakart göndermişler. Onu göndereceklerini söyleseler yada şansa bir anakart gelecek deseler almazdım ben.
Aynen öyle. Bence bilerek yaptılar bunu. Kasa değişik psu değişik anakart değişik. Sipariş listemde bu gözükmüyor ve müşteri hizmetlerini kargo için aradığımda kasayı özellikle sordum listenizde ki ürünler gelecek dediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Karakuş
haklısın hocam ben performans açısından çok farketmeyeceği için belki görmezden gelebilirdim diye söyledim ama dediğin gibi bu şekilde geleceğini bilseydim ben de almazdım. Doğru parçaları göndereceklerini umuyorum.

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
haklısın hocam ben performans açısından çok farketmeyeceği için belki görmezden gelebilirdim diye söyledim ama dediğin gibi bu şekilde geleceğini bilseydim ben de almazdım. Doğru parçaları göndereceklerini umuyorum.
Ben pazartesi günü arayacağım ve sonuç olumlu olmaz işe thh başvuruda bulunacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
sistem bana bugun geldi aldıgım gibi tekrar bantlayıp eski haline getirip geri göndermem bir oldu ne kasayı kurdum ne camı acıp ıcıne baktım
Ama zaten anakart kasa falan tamamen diğer stoktan gelmiş o yüzden müşteri hizmetlerine yazdım kargoyu verdim geri gönderimini sağladım pazartesi günü bana da haber geldiğinde burdaki arkadaşları bilgilendiricem p.tesi günü kargo ulaşacak bakalım ne gibi cevap verecekler o zaman belli olacak her şey tekrardan konu acıcam bununla ilgili p.tesi günü tüm gelişmeleri yazıcam.

ARDELENO

80+ Bronze
sistem bana bugun geldi aldıgım gibi tekrar bantlayıp eski haline getirip geri göndermem bir oldu ne kasayı kurdum ne camı acıp ıcıne baktım
Ama zaten anakart kasa falan tamamen diğer stoktan gelmiş o yüzden müşteri hizmetlerine yazdım kargoyu verdim geri gönderimini sağladım pazartesi günü bana da haber geldiğinde burdaki arkadaşları bilgilendiricem p.tesi günü kargo ulaşacak bakalım ne gibi cevap verecekler o zaman belli olacak her şey tekrardan konu acıcam bununla ilgili p.tesi günü tüm gelişmeleri yazıcam.
Benim umrumda değil dostum ürünün parasını verdim. Farkı vermezlerse kullanılmış olarak iade ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Benim umrumda değil dostum ürünün parasını verdim. Farkı vermezlerse kullanılmış olarak iade ederim.
neyin farkından bahsediyorsunuz kurdan mı ? onu karşılayacaklarını hiç znnetmiyorum ticarette işler o şekilde dönmüyor malesef adam bakmaz senin döviz bozdurup bozdurmamana aradaki farkı ödeyen ne gaming gen ne de başka bir şirket duydum

mythrowib

80+ Silver
Sistem dün kargoya verildi bugün geldi. Ama anakart ve kasa yanlış. İkisi de muadil değil. ASUS PRIME B450M-A II anakart yerine 500 lira daha ucuz olan ASUS B450M DRAGON anakart.

VENTO VG05F kasa yerine VENTO VG08FE kasa göndermişler. Faturanın fotoğrafını da aşağı ekledim. Ayrıca kasanın kablolaması berbat yapılmış. Canlı destek mail atın falan demiş ama bir şey olacağını sanmıyorum. E devletten tüketici hakem heyetine başvuru yapmayı düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam stoklar bitince b450 m k ya geçilecek dendi ama bu bildiğin saçmalık. Kasa olayı normal stok bittikten sonra o kasaya geçildi ancak faturaya yandimasi gerekirdi.

ARDELENO

80+ Bronze
neyin farkından bahsediyorsunuz kurdan mı ? onu karşılayacaklarını hiç znnetmiyorum ticarette işler o şekilde dönmüyor malesef adam bakmaz senin döviz bozdurup bozdurmamana aradaki farkı ödeyen ne gaming gen ne de başka bir şirket duydum
Hocam konuyu okursan anlarsın

Top Bottom