Neler Yeni

Yardım Gamingentr DA GT2 Sistem Farklı Anakart Ve Kasa İle Geldi.

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
Banada aynı şekilde göndermişler. Anakart ram ve kasa siparişteki ile farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana ne göndermişler aynısını banada göndermişler ne yapmamız gerek
Anakart dragon kasa tek fanlı olan ve psu 500w
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem bana bugun geldi aldıgım gibi tekrar bantlayıp eski haline getirip geri göndermem bir oldu ne kasayı kurdum ne camı acıp ıcıne baktım
Ama zaten anakart kasa falan tamamen diğer stoktan gelmiş o yüzden müşteri hizmetlerine yazdım kargoyu verdim geri gönderimini sağladım pazartesi günü bana da haber geldiğinde burdaki arkadaşları bilgilendiricem p.tesi günü kargo ulaşacak bakalım ne gibi cevap verecekler o zaman belli olacak her şey tekrardan konu acıcam bununla ilgili p.tesi günü tüm gelişmeleri yazıcam.
Bildir hocam bende arayıp bilgi vereceğim

Ohmmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet ali soysal
En azindan sizinki gelmis benimki daha kargoya bile verilmedi komik olaylar

ARDELENO

80+ Bronze
Aradım yarın sabah farkın iadesini yada parça değişimi içinürünleri geri çağıracaklarını belirttiler.

Saçma sapan bir fiyat iade ederlerse veya site hediye çekini kabul etmeyeceğim.

Akanzaii06

80+ Bronze
Bana hala cevap göndermediler. Bidaha gaming gen tr den alışveriş yapmam.
hocam üzüldüm kötü olmuş. yani illaki ellerinde o kasa ve anakarttan vardır bence depolarında felan. müşteri memnuniyeti için yapılmak zorunda. çünkü bu senin hakkın siparişte ne geçiyorsa o . ben nisan ayında gaming gen tr den 1 kere alışveriş yaptım asus tuf x570 1800 e satmıştı çok indirimli almıştım. bi sıkıntı yaşamamıştım. Hakkını ara. ağlamayana meme yok. inş en kısa sürede çözerler

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
Bana hala cevap göndermediler. Bidaha gaming gen tr den alışveriş yapmam.
Ürünü gönderdiniz mi müşteri hizmetlerini arayıp bilgi isteyin hocam. Ben aradığımda ilgileniyorlar işlem bitti hatalı parçaları değiştirildi test yapıldı kargonun yola çıkacak dediler bugün ama yarın gönderecekler herhalde

ARDELENO

80+ Bronze
Ürünü gönderdiniz mi müşteri hizmetlerini arayıp bilgi isteyin hocam. Ben aradığımda ilgileniyorlar işlem bitti hatalı parçaları değiştirildi test yapıldı kargonun yola çıkacak dediler bugün ama yarın gönderecekler herhalde
Hocam saat 17:45 de aradm yarım saat bekledim açmadılar.

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
Hocam saat 17:45 de aradm yarım saat bekledim açmadılar.
Sabah 09.00 dan itibaren arayın hocam. Ben aradığımda ulaştım hep. Son olarak bugün işlemlerin tamamlandığını hatalı parçaların değiştiğini diğer ürünlerin 0 olarak gönderileceğini söylediler. Bakalım 2 güne gelir herhalde inşallah sıkıntı yaşamayız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,311
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom