@Abdullah Hacıgül etiketleyin adamı belki bişey yaptırır
Fiyatı güzel diye insanlar hakkını savunmasın mı yani? Bu nasıl düşünce.Evet ediyorum ne var ki o zaman almasaydiniz zaten bunları söylüyorlar stok durumuna göre değişiklik olacak diyorlar bu kadar da abartmayın bence mükemmel fiyata sistem çıkarmışlar ne güzel daha ne istiyorsunuz
Bakma hocam savunduğu şey yasal bile değil sipariş esnasın da elin de olan stoğu göstermek zorundasın öyle sipariş ver rasgele toybox gibi içinden çıksın diye bir şey yok hakları olan tek şey stok bittiğin de satın alımdan önce bunlar değişti diye göstermek olurdu. Ki muadil bile değil b450m dragon mosfet soğutmasız bir anakart yanlış bilmiyorsam.Fiyatı güzel diye insanlar hakkını savunmasın mı yani? Bu nasıl düşünce.
Ya orası öyle de insana 2 hafta boyunca eziyet yaşatıyorlar yazık günah , diyecekleri tek şey şu an çok yoğunuz kargonuzu 1 hafta geç teslim edeceğiz özür amaçlı hediye vereceğiz deseler kimsenin sesi çıkmaz , pazartesi kargo çıkışı yapılacak dendi daha perşembe oldu daha yeni elime geçicek , bana hediye verdik diyorlarda yalan gibi geldi parçalara uzaktan baktığım kadarıyla fazla bir ürün yok eksik olmasın yeterKargo ile ilgili sorun olur geç gelir yanlış gelir bunlar doğal şeyler önemli olan güzel fiyat performans sistemler çıkarmaları sabırla beklemek dışında bişey yapmıyorsun o kadar da olsun bırak
Hak ne alaka şimdi stok değişebilir deniyor zaten bunu bilmek gerekiyor dedim abartmayın yaFiyatı güzel diye insanlar hakkını savunmasın mı yani? Bu nasıl düşünce.
Değiştiğin de anlık olarak alıcıya iletmekle yükümlü anakartlar fiyat olarak da eş değil eş veya üstünü eklemek zorun da eğer alt bir konuma düştüyse fiyat indirimi uygulamakla yükümlü. Anlaşılmamasına karşın açıklıyayım stok değişebileceği belirtilse de satın alırken vadedilen ürün ile gelen birebir olmak zorun da stok değiştiğin de yerine konulacak muadilin ne olduğu belirtilmeli elde olmayan ürün satışa arz edilmemeli.Hak ne alaka şimdi stok değişebilir deniyor zaten bunu bilmek gerekiyor dedim abartmayın ya
Söyle ama bak eğer sen satıştaki sistemi alırsan ve farklı bir sistem gelirse dediğin doğru diğer türlü zaten sen ürünün içeriğine bakıp alıyorsun onaylıyorsun zatenDeğiştiğin de anlık olarak alıcıya iletmekle yükümlü anakartlar fiyat olarak da eş değil eş veya üstünü eklemek zorun da eğer alt bir konuma düştüyse fiyat indirimi uygulamakla yükümlü.
Hayır tüm içerik için geçerli hocam parça parça satıldığı için belirtilenler verilmeli eğer stok bittiyse anlık olarak güncelleyip alıcı bilgilendirilmeli diğer türlü yasal değil.Söyle ama bak eğer sen satıştaki sistemi alırsan ve farklı bir sistem gelirse dediğin doğru diğer türlü zaten sen ürünün içeriğine bakıp alıyorsun onaylıyorsun zaten
Alıcının bilgilendirmesi gibi bir olay yok diyorum ya zaten mevcut duruma bakıp aliyor alıcıHayır tüm içerik için geçerli hocam parça parça satıldığı için belirtilenler verilmeli eğer stok bittiyse anlık olarak güncelleyip alıcı bilgilendirilmeli diğer türlü yasal değil.
Eğer bu konu sahibi alırken b450m dragon olarak gösterdilerse bir sorun yok ama konu sahibi böyle bir şey demiyor.Alıcının bilgilendirmesi gibi bir olay yok diyorum ya zaten mevcut duruma bakıp aliyor alıcı
Sepetine ve faturasına baksın eğer orada farklı ürün varsa dediğin sonuna kadar doğru ama yoksa zaten alıcı bunu görüyor ve alıyor firma ne yapsın isterse almazdı değil miEğer bu konu sahibi alırken b450m dragon olarak gösterdilerse bir sorun yok ama konu sahibi böyle bir şey demiyor.
@ARDELENO Size b450m dragon olarak gösterildi mi hocam sepette?