GARANTİ ATM PARAMI BAŞKA BİRİNE HİPE ETTİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar 3 bin TL az bir para mı şaka mı yapıyorsunuz parayı çok mu kolay kazanıyorsunuz ben anlamadım. Ben aylık 200 civarı kazanıyorum benim sokağa atacak 3 bin TL param yok. Konuya gelirsek geçmiş olsun dostum kadına ulaşıp parayı kurtarırsın inş.
kardesim mesele büyük kücük değil, paramı caldılar dediği kurum GARANTİ. Şaka mı yapıyosunuz ciddi mi anlamiyorum ya

ATM den işlem yapıldığında başından hemen ayrılmayın kontrol edin kontrol etmezseniz böyle uğraş vermek zorunda kalırsınız ayrıca uygulamadan tazeyken işlem kontrol edin. Bu durumda müşteride de hata var kontrol etmemiş bankada hatalı ama müşteri açıp bakacak emin olacak para kolay kazanılmıyor havadan da yağmıyor para.

ATM den işlem yapıldığında başından hemen ayrılmayın kontrol edin kontrol etmezseniz böyle uğraş vermek zorunda kalırsınız ayrıca uygulamadan tazeyken işlem kontrol edin. Bu durumda müşteride de hata var kontrol etmemiş bankada hatalı ama müşteri açıp bakacak emin olacak para kolay kazanılmıyor havadan da yağmıyor para.
kardeş zaten 50tl bile yutsa atm peşine düşsün kimse uğraşmasın demiyor ama yazdıklarına baksana uşağın :D

kardeş zaten 50tl bile yutsa atm peşine düşsün kimse uğraşmasın demiyor ama yazdıklarına baksana uşağın :D
Kontrol etmek şart geçen benzer bir olay başıma geldi akbank kartımı yapı kredi atmsinde kullanmak istedim ortak atmden para çekmek için kartımı yuttu neyseki sonradan fark ettim kapattirdiğım kartı yutmuş 😂

Kardeş bu tarz hatalar olabiliyor gidipde sanki banka bilerek senin paranı alıp başka birine vermiş gibi yazip karalama yapman hos olmamis. kaldi ki büyük bi para da degil. ben de 500tl yatırmışttım atm parayı yuttu kayıt açtım dönen bile olmadi kayip para. olabiliyor yani
Paraya ihtiyacım yok ama özelden IBAN Atacan hemen bana 3000tl at 500tl koymamış ya sana
Bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kontrol etmek şart geçen benzer bir olay başıma geldi akbank kartımı yapı kredi atmsinde kullanmak istedim ortak atmden para çekmek için kartımı yuttu neyseki sonradan fark ettim kapattirdiğım kartı yutmuş 😂
Ya olay garip bir duruma geldi yanımda aradılar

adam ben almadım diyor lan o zaman para nerde

Banka adama topu atıyor adam bankaya

1 saatir karakolda duruyom gitme diyorlar ona göre şikayetçi olcaksın kimse uzamasını istemiyor

Not: banka müdürü ilk başta kadın dedi şimdi erkek çıktı haram para da değil😡

Son düzenleme:
Paraya ihtiyacım yok ama özelden IBAN Atacan hemen bana 3000tl at 500tl koymamış ya sana
Bekliyorum

Ya olay garip bir duruma geldi yanımda aradılar

adam ben almadım diyor lan o zaman para nerde

Banka adama topu atıyor adam bankaya

1 saatir karakolda duruyom gitme diyorlar ona göre şikayetçi olcaksın kimse uzamasını istemiyor

Not: banka müdürü ilk başta kadın dedi şimdi erkek çıktı haram para da değil😡
Aldığı gözüküyorsa istediği kadar inkar etsin kanıt varsa sorun yok

kardesim mesele büyük kücük değil, paramı caldılar dediği kurum GARANTİ. Şaka mı yapıyosunuz ciddi mi anlamiyorum ya
Knk avukatı mısın paramı alıyorsun
Benim param ortada yok gasp edilmiş olmuyor muyum
Kayıt açtım 3 gün sonra geri döndüler parayı ben almışım dediler
Şimdi başka biri aldı dediler olan bana oldu
3000tl param gitti

Peki ATM de sayım yapmışlar mı eksik fazla var mı diye
Sayımda fazla para çıkmıyor
neyse ilerliyen günlerde gelişmeleri yazarım
Polislerin de beyni yandı benimde

Knk avukatı mısın paramı alıyorsun
Benim param ortada yok gasp edilmiş olmuyor muyum
Kayıt açtım 3 gün sonra geri döndüler parayı ben almışım dediler
Şimdi başka biri aldı dediler olan bana oldu
3000tl param gitti

Sayımda fazla para çıkmıyor
neyse ilerliyen günlerde gelişmeleri yazarım
Polislerin de beyni yandı benimde
Neyse sen hukuki işlemleri başlat misliyle geri alırsın belki de 😀

Kardeş bu tarz hatalar olabiliyor gidipde sanki banka bilerek senin paranı alıp başka birine vermiş gibi yazip karalama yapman hos olmamis. kaldi ki büyük bi para da degil. ben de 500tl yatırmışttım atm parayı yuttu kayıt açtım dönen bile olmadi kayip para. olabiliyor yani
Kardeşim konuyu açan arkadaşın hiçbir ifadesinde çalma geçmiyor benim yazımda da geçmiyor. Yukarıda kendi yazdığını tekrar oku diye alıntı yaptım. "Kaldı ki büyük Bi para da değil" yazmışsın yanlış anlama bunun kararını vermek forumdaki kimseye düşmez. İlk yazdığın mesajda paranın büyük olmadığını son yazdığı mesajda büyük küçük fark etmediğini belirtmişsin bunlar tutarlı değil. Garanti bankasının sahibi değilsen bu sahiplenmeni anlayamadım. Forumdaki herkes konu içeriğine girip durumu muhakeme edebilecek yetide. Konuyu okuduktan sonra kimsenin garanti hesabını kapatacağını sanmıyorum. Şaka mı yapıyorsunuz ciddi mi sözüne cevabımı vermiyorum kendin idrak edebilirsin sanırım 🙂.

Tutanak tutuldu olay seyri böyle olacakmış
Kamera inceleme ekibi gidecek ondan sonra banka mı suçlu adam mı bulunacak

Adam 6 kere arandı zamanda verildi ben almadım diyor büyük kim suçlu bilmiyorum artık

Gerisi Yüce Devletimiz de

Not polisler banka sorumlu banka suçlu dediler garip bir olay anlamadım
1000006863.jpg

Tutanak tutuldu olay seyri böyle olacakmış
Kamera inceleme ekibi gidecek ondan sonra banka mı suçlu adam mı bulunacak

Adam 6 kere arandı zamanda verildi ben almadım diyor büyük kim suçlu bilmiyorum artık

Gerisi Yüce Devletimiz de

Not polisler banka sorumlu banka suçlu dediler garip bir olay anlamadım
Alıntıyı görüntüle
Hayırlısı olsun kardeşim inşallah paranı fazla sürünmeden alabilirsin 🙏

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,265
Üyeler