GARANTİ ATM PARAMI BAŞKA BİRİNE HİPE ETTİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
1,031
Çarşamba saat 15.00 sularında QR Kod ile para yatırma işlemci yaptım (ATM)

3300tl para yatırdım 250tl geri verildi

Aradan 1 saat geçti hesabıma girince paranın hesabıma düşmediğini gördüm

Müşteri temsilcisi ile görüştüm kayıt açtım

bugün aradığımda ise müşteriye iade edildi diye bilgi verdiler aslında sadece 250tl iade edildi atm geri verdi

savcılığa suç duyurusunda bulunmamı söylediler pazartesi bulunacağım

Son düzenleme:
ATM hazretleri imana gelip benden sonraki müşteriye 3050 TL değerinde bir hibe yapmış

Kadın parayı alınca çok mutlu olmuş enayi parası diye banka kadını birden fazla kez arayıp ulaşmak istemişler açmamış

Şimdi karakolda şikayetçi oldum polisler bankaya gitti bilgileri var diye anasını ararız babasını ararız alırız parayı

Not: ATM de fazla para varsa alırsanız hırsızlık damgası yersiniz

Kardeş bu tarz hatalar olabiliyor gidipde sanki banka bilerek senin paranı alıp başka birine vermiş gibi yazip karalama yapman hos olmamis. kaldi ki büyük bi para da degil. ben de 500tl yatırmışttım atm parayı yuttu kayıt açtım dönen bile olmadi kayip para. olabiliyor yani

ATM hazretleri imana gelip benden sonraki müşteriye 3050 TL değerinde bir hibe yapmış

Kadın parayı alınca çok mutlu olmuş enayi parası diye banka kadını birden fazla kez arayıp ulaşmak istemişler açmamış

Şimdi karakolda şikayetçi oldum polisler bankaya gitti bilgileri var diye anasını ararız babasını ararız alırız parayı

Not: ATM de fazla para varsa alırsanız hırsızlık damgası yersiniz
Anlamadıgım şey ATM'de para işlemleri bittiğinde işlem tamamlanmıştır diye belirtir ve hatta atm de uyarır işlem tamamlanana kaadar bekleyiniz. Sen işlem bitene kadar beklediğin halde bu durum olduysa garip.

Kameralardan göründüğü için suçlu bulunması zor olmaz diye düşünüyorum.

Kardeş bu tarz hatalar olabiliyor gidipde sanki banka bilerek senin paranı alıp başka birine vermiş gibi yazip karalama yapman hos olmamis. kaldi ki büyük bi para da degil. ben de 500tl yatırmışttım atm parayı yuttu kayıt açtım dönen bile olmadi kayip para. olabiliyor yani
Dostum bahsettiğin banka piyasada milyar dolar değerinde bir banka. Evet meblağlar küçük haklısın fakat her şeye o kadar fazla göz yummaya başladık ki. Herkes hata yapabilir ama banka yapmamalı özellikle şu devirde para konusunda. Öteki türlü paranı emanet edebileceğin başka hiçbir kurum veya kuruluş kalmıyor zaten

Büyük para değilse atsana bana 3000 tl
Benimde geçen yıl 600 tl mi yutmuştu aradım anlattım 2 hafta sonra yatırdılar hesaba

Büyük para değilse atsana bana 3000 tl
Benimde geçen yıl 600 tl mi yutmuştu aradım anlattım 2 hafta sonra yatırdılar hesaba
Baya basit bi iş aslında direkt geri yolluyorlar. 500 lirayı her türlü çöpe atacakmış arkadaş galiba.

Arkadaşlar 3 bin TL az bir para mı şaka mı yapıyorsunuz parayı çok mu kolay kazanıyorsunuz ben anlamadım. Ben aylık 200 civarı kazanıyorum benim sokağa atacak 3 bin TL param yok. Konuya gelirsek geçmiş olsun dostum kadına ulaşıp parayı kurtarırsın inş.

Geçmiş olsun birader süreci ve sonucu buraya yazarsın

Anlamadıgım şey ATM'de para işlemleri bittiğinde işlem tamamlanmıştır diye belirtir ve hatta atm de uyarır işlem tamamlanana kaadar bekleyiniz. Sen işlem bitene kadar beklediğin halde bu durum olduysa garip.

Kameralardan göründüğü için suçlu bulunması zor olmaz diye düşünüyorum.
Tamda dediğiniz oldu hocam
Suçlu bulundu polisler bilgileri almaya gitti şubeye böyleli

O nasıl ATM senden sonra gelene durduk yere para mı çıkardı. 3.000₺ çeksek para yok diye vermez

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,147
Üyeler
184,271
Son üye
MrZeki
Geri