ozturkanil
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Garanti BBVA yeni üyelere 1000 tl bonus veriyor katilsak bir sorun olur mu
Sorun olmaz niye olsun kiGaranti BBVA yeni üyelere 1000 tl bonus veriyor katilsak bir sorun olur mu
Yeni uye oluyorsun davet kodu giriyorsun sana ve davet edene 1000 tl ama katilsak sorun olur mu bilen biri yazarsanasi oluyo
Kafami karistirdi evdekilerde olmaz di mjSorun olmaz niye olsun ki
Bonus kazandiniz ve bir sorun cikmadi di miniye olsun ben arkadaşı davet etmiştim bu yaz söylenen tarihte yatıyor
Sonradan yani sozlezmede gormedigimiz maddeler falan yokniye olsun ben arkadaşı davet etmiştim bu yaz söylenen tarihte yatıyor
hocam niye sorun olsun akbanktan zamanında birsürü chip para aldım zamanında eğer garanti için davet kodu ihtiyacınız varsa özelden mesaj atmanız yeterlidir.Garanti BBVA yeni üyelere 1000 tl bonus veriyor katilsak bir sorun olur mu
Musteri olsam hayatimdan ne kaybederim kiBana göre 1000 tl için müşteri olmaya değmez, bankalara faizsiz kredi için müşteri olunması taraftarıyım.
Ne bileyim ailem cok kafa karistiriyorhocam niye sorun olsun akbanktan zamanında birsürü chip para aldım zamanında eğer garanti için davet kodu ihtiyacınız varsa özelden mesaj atmanız yeterlidir.