Çözüldü✓ GARANTİ BENDEN ÜCRET TALEP ETTİMİ?

Aerens

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba ben hp victus 16 laptopumu cızırtı sesi yüzünden garantiye yolladım herşeyi hallolmuş durumda ups kargoya vermişler ama hiçbir yerde mail telefon sms yada garanti takip ekranı sağında solunda bir ücret vs yazmıyor daha sonrsından bir ücret patlarmı bu sabahta BDH iletişi diye biyerden aramışlar yetişemedim arayan numarayı internette aratınca bdh iletişim olduğunu anladım bu adamlar kim bilen varsa yardımcı olabilirmi

Merhaba ben hp victus 16 laptopumu cızırtı sesi yüzünden garantiye yolladım herşeyi hallolmuş durumda ups kargoya vermişler ama hiçbir yerde mail telefon sms yada garanti takip ekranı sağında solunda bir ücret vs yazmıyor daha sonrsından bir ücret patlarmı bu sabahta BDH iletişi diye biyerden aramışlar yetişemedim arayan numarayı internette aratınca bdh iletişim olduğunu anladım bu adamlar kim bilen varsa yardımcı olabilirmi
müneccim miyiz hocam biz

Ücreti almadan işleme asla baslamazlar. Daha da ücret alamazlar zaten. Hayırlı olsun

Ücreti almadan işleme asla baslamazlar. Daha da ücret alamazlar zaten. Hayırlı olsun
teşekkür ederim ya günlerdir düşünüyorum 30 liralık cihaz için 10 lira daha ödetmesinler diye
az önce tam bunu yazarken tekrardan arayıp anket yaptılar anakart değişimi garanti dahilinde olup
fan ve macun değişimleri de yapılıştır dendi

Ücret çıkarsa zaten önce arayıp şu ücret çıkıyor onaylıyor musunuz ? o halde ödemeyi alayım şeklinde devam ediyor süreç. Ödemesi olsa yapılmadan sorarlardı hocam rahat olun.

Ücret çıkarsa yapalım mı diye soruyorlar, garanti varken ücret almazlar ki basit sorunlarda garanti olmasa bile almadıkları oluyor.

Kullanıcı hatası yada garantisi bitmiş cihazlarda öncelikle yazılı veya sözlü olarak onarım/değişim ücreti sunulur. Ödemeyi onaylamanız durumunda ödeme alınır yada işlem bittikten sonra ödeme yapılır. Daha sonra kargo ile tarafınıza gönderilir.

Konu kilit.

Geri