garanti geçerli olur mu?

sveaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
arkadaşlar geçen gün faturaları düzenlerken yanlışlıkla mousemin faturasını da çöpe atmış bulundum teknosadan almıştım acaba faturası olmasa bile garantisi hala geçerli sayarlar mı?

arkadaşlar geçen gün faturaları düzenlerken yanlışlıkla mousemin faturasını da çöpe atmış bulundum teknosadan almıştım acaba faturası olmasa bile garantisi hala geçerli sayarlar mı?
mailine gelmişse geçerli olur diye biliyorum

teknosaya söyle verirler fatura ya
ben vatandan pc toplamıştım faturasını kaybetmiştim gittim söyledim çıkardılar hemen yapar teknosada

teknosaya söyle verirler fatura ya
ben vatandan pc toplamıştım faturasını kaybetmiştim gittim söyledim çıkardılar hemen yapar teknosada
teknosanın web sitesinden almıştım postada da e arşiv faturayı bulamadım acaba teknosaya yazsam e arşiv fatura yollarlar mı

umarım sorununu çözersin ama muhtemelen arkadaşların dediği gibi aldığın ürünleri adınıza kayıtlıdır diye faturasını alabilirsin aldığın yerden diye düşünüyorum gene bir araştırsan iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,669
Üyeler
184,663
Son üye
selcuke77
Geri