Neler Yeni

Garanti süreci ile ilgili yardım

PsikoBos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet faik
merhabalar tekrardan geçen haftalarda ps 4 kolu almıştım sorun çıkmıştı kolda hatta burda bir konu açıp abilerimden kardeşlerimden yardımcı bilgiler almıştım garantiyle ilgili.
Vatan bilgisayara gidip verdim yaklaşık 2 hafta fln geçti sabah elime geçti kol bana sony seni hayal kırıklıgına uğratmazlar dediler yenisini yollarlar dediler fakat malesef öyle olmadı
kolda bir arıza durumu söz konusu değildir diyerek kolu bana geri yolladılar koldaki sorunda analog drift bu arada.
herneyse ben kolu iade etmek istiyorum onun yerine üzerine para koyup xbox kolu almayı düşünüyorum şimdi ben aldıkdan zaten max 3 4 gün sonra garantiye yollamıştım şubatın 15 16 sı gibi
şimdi hani bir muhabbet var ya ürünü aldıktan sonra 2 hafta kadar istediğin gibi gidip iade edebiliyorsun diye e benim kolum zaten aldıgım gibi garantiye gitti sorunluda geri geldi
sadece garantisi 2 hafta sürdü ben bu ürünü sıkıntısız bir şekilde iade edebilirmiyim
yoksa işte 2 hafta geçti alamayız fln derlermi vatan bilgisayar?
sorunun kanıtıda eklediğim fotoğrafda mevcut

Ekler

• WhatsApp Image 2021-03-03 at 01.09.48 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-03 at 01.09.48 (2).jpeg
    61.8 KB · Hit: 40

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
merhabalar tekrardan geçen haftalarda ps 4 kolu almıştım sorun çıkmıştı kolda hatta burda bir konu açıp abilerimden kardeşlerimden yardımcı bilgiler almıştım garantiyle ilgili.
Vatan bilgisayara gidip verdim yaklaşık 2 hafta fln geçti sabah elime geçti kol bana sony seni hayal kırıklıgına uğratmazlar dediler yenisini yollarlar dediler fakat malesef öyle olmadı
kolda bir arıza durumu söz konusu değildir diyerek kolu bana geri yolladılar koldaki sorunda analog drift bu arada.
herneyse ben kolu iade etmek istiyorum onun yerine üzerine para koyup xbox kolu almayı düşünüyorum şimdi ben aldıkdan zaten max 3 4 gün sonra garantiye yollamıştım şubatın 15 16 sı gibi
şimdi hani bir muhabbet var ya ürünü aldıktan sonra 2 hafta kadar istediğin gibi gidip iade edebiliyorsun diye e benim kolum zaten aldıgım gibi garantiye gitti sorunluda geri geldi
sadece garantisi 2 hafta sürdü ben bu ürünü sıkıntısız bir şekilde iade edebilirmiyim
yoksa işte 2 hafta geçti alamayız fln derlermi vatan bilgisayar?
sorunun kanıtıda eklediğim fotoğrafda mevcut
iade alıcaklarını sanmıyorum ama değişim veya tamir istiyebilirsin

PsikoBos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet faik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iade alıcaklarını sanmıyorum ama değişim veya tamir istiyebilirsin
aga işte garantiye yolladım sorun yok diye yollamışlar ki nedeninin stok kalmayışından oldugunu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,816
Üyeler
166,086
Son üye
DwexxeHP
Top Bottom