Gardrops güvenilir mi ?

ensareiz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,197
Adana'dan yurt dışı 15 pro buldum satıcı param güvende ile satmayı işaretlemiş fakat ordan satış yapmak istemiyor kendisi shopier gardrops dolap gibi uygulamalardan satmak istiyor güvenli midir ?

güvenilir daha önce alış satış yaptım oradan

önemli olan uygulama değil satıcı güvenli veya değil diyemeyiz

Adana'dan yurt dışı 15 pro buldum satıcı param güvende ile satmayı işaretlemiş fakat ordan satış yapmak istemiyor kendisi shopier gardrops dolap gibi uygulamalardan satmak istiyor güvenli midir ?
neden dolaptan satıp komisyon kesilmesini istesin ki bu işte bir şey var güvenme bence

Bende guvenemedim hocam ne yapacağımı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havuz sistemi falan yok mu ürün bana gelmeden para ona geçmez diye biliyorum
havuz sistemi var da adam ürünü bozuk gönderse ben sağlam gönderdi dese vs bi ton sorun her uygulamada var tabi bu

direkt iade kabul ediyor çünkü sahibinden gardrops ve dolapta o yok incelemeye gidiyor ama yine alıcı korumalı sistem

direkt iade kabul ediyor çünkü sahibinden gardrops ve dolapta o yok incelemeye gidiyor ama yine alıcı korumalı sistem
Ne diyorsunuz hocam güvenmeli miyim bana bu 3 uygulamayı sundu hangisi daha güvenlidir bu uygumalar arasından

havuz sistemi var da adam ürünü bozuk gönderse ben sağlam gönderdi dese vs bi ton sorun her uygulamada var tabi bu
Param güvende ile cihazını kırdıklarını söylüyor

Ne diyorsunuz hocam güvenmeli miyim bana bu 3 uygulamayı sundu hangisi daha güvenlidir bu uygumalar arasından

3üde olmaz bence

var hocam öyle olaylar parça çalma parça değiştirme vs bence riske değmez

Dolap ta sistem gayet güzeli şliyor ancak komisyonda inanılmaz yüksek.Yani bu işte birşeylik var gibi yoksa sistem iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,771
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri