iyi misin ?Garip olarak çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi koklamayı severim en garip hobim olabilir.
DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ
Nasıl denerim?
Çamaşır makinesi: İşi bittikten sonra makinedeki kıyafetleri çıkartın kapağını kapatın uzun süre bekleyin sonra açarken açıp hemen içini koklayın
Bulaşık makinesi: Makine durduktan sonra kapağını biraz açıp yüzünüze çarpan sıcaklığı hissedin ve kokuyu koklayın
Kurutma makinesi: makine çalıştığı aüre boyunca odanın kapısı kapalı kalsın sonda birden odaya girin oda baya hoş ve socak olcak teninizi gıdıklayacak adeta sonra onunda kapağını açın ve sıcaklık ile kokuyu hissedin birde üstüne biriken suyu döktükten sonra döktüğünüz (su haznesindeki) deliği koklayın
DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ!
Denedim Nerdeyse Kokudan Ölüyordum.Garip olarak çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi koklamayı severim en garip hobim olabilir.
DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ
Nasıl denerim?
Çamaşır makinesi: İşi bittikten sonra makinedeki kıyafetleri çıkartın kapağını kapatın uzun süre bekleyin sonra açarken açıp hemen içini koklayın
Bulaşık makinesi: Makine durduktan sonra kapağını biraz açıp yüzünüze çarpan sıcaklığı hissedin ve kokuyu koklayın
Kurutma makinesi: makine çalıştığı aüre boyunca odanın kapısı kapalı kalsın sonda birden odaya girin oda baya hoş ve socak olcak teninizi gıdıklayacak adeta sonra onunda kapağını açın ve sıcaklık ile kokuyu hissedin birde üstüne biriken suyu döktükten sonra döktüğünüz (su haznesindeki) deliği koklayın
DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ!
İyi anlamda?Hobi: Oyun Oynamak, Kitap Okumak (Sadece Sevdiğim Oyunların Kitaplarını Örnek Witcher Veya Metro)
Fobi: Yükseklik Ve Karanlık Korkusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim Nerdeyse Kokudan Ölüyordum.
Denemeden bilemezsin...iyi misin ?
Hayır İçerisi Sanki Bütün Şehrin Kahrını Çeken Yosunlarla Dolu Deniz Gibi Kokuyordu.İyi anlamda?
Denemeden bilemezsin...
Kurutma makinesi öyle kokabilir biraz o en az sevdiğim sende büyük ihtimalle onu kokladın sanırımHayır İçerisi Sanki Bütün Şehrin Kahrını Çeken Yosunlarla Dolu Deniz Gibi Kokuyordu.
Hayır Çamaşır Makinesiydi.Kurutma makinesi öyle kokabilir biraz o en az sevdiğim sende büyük ihtimalle onu kokladın sanırım
Tuhaf o zaman deterjanda bi sorun vardır yada bizim makine güzel bilmiyorum uzun süre beklenmediğindende olabilir eğer açtığında kapağı buğulu değilse tam yapmamışsındırHayır Çamaşır Makinesiydi.
Yurtta Kalıyorum Yani O Yüzden Olabilir Hatta O Koku Gitsin Diye Çamaşırı Yıkarken 2 Dolu Kapak Yumoş Atıyorum Makine Ben Yıkadıktan Sonra Bahar Esintisi Gibi Benden Önce Üste Tabirini Yaptığım Şekilde KokuyorduTuhaf o zaman deterjanda bi sorun vardır yada bizim makine güzel bilmiyorum uzun süre beklenmediğindende olabilir eğer açtığında kapağı buğulu değilse tam yapmamışsındır
o kadar çok kokladım ki kurutma makinesinden gelen kokuyu. gelen sıcak hava da cabası. bu tür kokulardan hoşlandığına göre mazot kokusunu da tavsiye ederim.İyi anlamda?
Denemeden bilemezsin...