Garip Hobiniz/Fobiniz Var mı?

Yurtta Kalıyorum Yani O Yüzden Olabilir Hatta O Koku Gitsin Diye Çamaşırı Yıkarken 2 Dolu Kapak Yumoş Atıyorum Makine Ben Yıkadıktan Sonra Bahar Esintisi Gibi Benden Önce Üste Tabirini Yaptığım Şekilde Kokuyordu 😅
He o zaman sen yıkadıktan sonra biraz bekle sende alabilirsin o kokuyu🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kadar çok kokladım ki kurutma makinesinden gelen kokuyu. gelen sıcak hava da cabası. bu tür kokulardan hoşlandığına göre mazot kokusunu da tavsiye ederim.
Evet açarken gelen koku o kadar iyi değil ama o sıcaklık + odaya yayılan sıcaklık çok iyi ama su haznesindeki suyu boşaltırken çıkan kokuyu ve o haznenin boşaltma deliğindeki kokuyuda tavsiye ederim ayrıca mazot kokusunuda severim tabiikide hatta geçen gün kimya laboratuvarında vardı şişe içinde uzun süre koklamıştım😂

Garip değil ama kolostrofobik olduğumu düşünüyorum.

Garip olan hobimse son 1 yılda 1400 küsür saat cm08 oynamam diyebilirim.

Oyunda geldiğim yıl:
1641820107497.png

Fobi: belki birçok kişiye yada herkese garip gelebilir ama elektik yoluyla ısıtma yapan şeylerden fırın, tost Makinesi, mikrodalga fırın, kahve makinesi, su ısıtıcı gibi aletlerle yapılan hiçbirşeyi yemiyorum miğdem bulanıyor

Niye, Abdulhamit deden mi?
Atam,Ecdadım ve dedemde Osmanlı torunuyum.
Git ağlayarak günlüğüne yaz.
İsminden belli GaMersPro.
Maksimum yaş 11 hitap dilinden belli. Ben dalıma sen kuyuna nedir?
Annen ile babadan duyduğun şeyleri mi gelip söylüyorsun?
Bana inanmassın dalga geçersin git o zaman Abdülhamidhanı üstaddan dinle Kadir Mısıroğlu. Sen kendi ecdadına hakaret edersin sonra korkudan beni raporlarsın asıl senin gibiler raporlanması lazım. Tarih bilgisi olmayan 10 yaşında birinin eline telefon verilirse @Ayrton gibi olur. Sağdan soldan yalan haber yalan bilgilerle dolanır işte.

Bana inanmassın dalga geçersin git o zaman Abdülhamidhanı üstaddan dinle Kadir Mısıroğlu. Sen kendi ecdadına hakaret edersin sonra korkudan beni raporlarsın asıl senin gibiler raporlanması lazım. Tarih bilgisi olmayan 10 yaşında birinin eline telefon verilirse @Ayrton gibi olur. Sağdan soldan yalan haber yalan bilgilerle dolanır işte.
Kadir Mısıroğlu ne lan kahkaha attım. Vatan haini delinin teki o adam.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ne ne saçmalıyorsun. En büyük tarihçilerden. Ne yapmış vatana ihanet etti dersin.
Ya bi yürü git tarihçiymiş. Keşke yunan galip gelseydi diyip Mustafa Kemal'i sevmeyen biri. Deli raporu var.

PUAHAHAHA. Üstad Kadir patlamışmısırdan mı dinleyeceğim?
Senin gibi medeniyetisizlik yapmıyorum. 🙂
Korkudan raporlarmışım. Sen kimsin de korkacağım? Yalan habermiş puahaha.
Kaybol. Hayatımda gördüğüm en bilgisiz, ukala, aile terbiyesi almamış canlısın.
Tarih bilgisi olmayanmış. Senin bileceğin tek tarih Abtülhamidehancığının ülkeyi rezalet yönetip, halka baskı uygulayıp, demokratikleştirmeyi engellemesi, toprakları kaybetmesidir. Abtülhamide ne kadar bilgisiz padişahdıysa sen de o kadar bilgisiz canlısın.

Hobi: Kamp😘(özellikle kış zamanı)

Fobi: Derin deniz korkusu. Oyunlarda bile var, örneğin Stranded Deep, Subnatica vs. oynamıyorum bu sebepten .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,418
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri