Neler Yeni

Garip Hobiniz/Fobiniz Var mı?

Yurtta Kalıyorum Yani O Yüzden Olabilir Hatta O Koku Gitsin Diye Çamaşırı Yıkarken 2 Dolu Kapak Yumoş Atıyorum Makine Ben Yıkadıktan Sonra Bahar Esintisi Gibi Benden Önce Üste Tabirini Yaptığım Şekilde Kokuyordu 😅
He o zaman sen yıkadıktan sonra biraz bekle sende alabilirsin o kokuyu🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar çok kokladım ki kurutma makinesinden gelen kokuyu. gelen sıcak hava da cabası. bu tür kokulardan hoşlandığına göre mazot kokusunu da tavsiye ederim.
Evet açarken gelen koku o kadar iyi değil ama o sıcaklık + odaya yayılan sıcaklık çok iyi ama su haznesindeki suyu boşaltırken çıkan kokuyu ve o haznenin boşaltma deliğindeki kokuyuda tavsiye ederim ayrıca mazot kokusunuda severim tabiikide hatta geçen gün kimya laboratuvarında vardı şişe içinde uzun süre koklamıştım😂

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Garip değil ama kolostrofobik olduğumu düşünüyorum.

Garip olan hobimse son 1 yılda 1400 küsür saat cm08 oynamam diyebilirim.

Oyunda geldiğim yıl:
1641820107497.png

En İyi Cevap
1
Fobi: belki birçok kişiye yada herkese garip gelebilir ama elektik yoluyla ısıtma yapan şeylerden fırın, tost Makinesi, mikrodalga fırın, kahve makinesi, su ısıtıcı gibi aletlerle yapılan hiçbirşeyi yemiyorum miğdem bulanıyor

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Binbaşı Ozi
Niye, Abdulhamit deden mi?
Atam,Ecdadım ve dedemde Osmanlı torunuyum.
Git ağlayarak günlüğüne yaz.
İsminden belli GaMersPro.
Maksimum yaş 11 hitap dilinden belli. Ben dalıma sen kuyuna nedir?
Annen ile babadan duyduğun şeyleri mi gelip söylüyorsun?
Bana inanmassın dalga geçersin git o zaman Abdülhamidhanı üstaddan dinle Kadir Mısıroğlu. Sen kendi ecdadına hakaret edersin sonra korkudan beni raporlarsın asıl senin gibiler raporlanması lazım. Tarih bilgisi olmayan 10 yaşında birinin eline telefon verilirse @Ayrton gibi olur. Sağdan soldan yalan haber yalan bilgilerle dolanır işte.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Bana inanmassın dalga geçersin git o zaman Abdülhamidhanı üstaddan dinle Kadir Mısıroğlu. Sen kendi ecdadına hakaret edersin sonra korkudan beni raporlarsın asıl senin gibiler raporlanması lazım. Tarih bilgisi olmayan 10 yaşında birinin eline telefon verilirse @Ayrton gibi olur. Sağdan soldan yalan haber yalan bilgilerle dolanır işte.
Kadir Mısıroğlu ne lan kahkaha attım. Vatan haini delinin teki o adam.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ne ne saçmalıyorsun. En büyük tarihçilerden. Ne yapmış vatana ihanet etti dersin.
Ya bi yürü git tarihçiymiş. Keşke yunan galip gelseydi diyip Mustafa Kemal'i sevmeyen biri. Deli raporu var.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

PUAHAHAHA. Üstad Kadir patlamışmısırdan mı dinleyeceğim?
Senin gibi medeniyetisizlik yapmıyorum. 🙂
Korkudan raporlarmışım. Sen kimsin de korkacağım? Yalan habermiş puahaha.
Kaybol. Hayatımda gördüğüm en bilgisiz, ukala, aile terbiyesi almamış canlısın.
Tarih bilgisi olmayanmış. Senin bileceğin tek tarih Abtülhamidehancığının ülkeyi rezalet yönetip, halka baskı uygulayıp, demokratikleştirmeyi engellemesi, toprakları kaybetmesidir. Abtülhamide ne kadar bilgisiz padişahdıysa sen de o kadar bilgisiz canlısın.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İsim
misfit
Hobi: Kamp😘(özellikle kış zamanı)

Fobi: Derin deniz korkusu. Oyunlarda bile var, örneğin Stranded Deep, Subnatica vs. oynamıyorum bu sebepten .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,409
Üyeler
166,535
Son üye
OsmanBey06
Top Bottom