Neler Yeni

Garip Hobiniz/Fobiniz Var mı?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Eskiden asansör ve köpek fobim vardı şuan yok. Hobim dolu var kimisine bütçe yetmiyor malesef.

Leivanes

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lei Vanes
Hobi: Para biriktirmek, kitap okumak, kendi kendime konuşmak
Fobi: Yok

Garip olarak çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi koklamayı severim en garip hobim olabilir.

DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ
Nasıl denerim?

Çamaşır makinesi: İşi bittikten sonra makinedeki kıyafetleri çıkartın kapağını kapatın uzun süre bekleyin sonra açarken açıp hemen içini koklayın eğer açmadan önce kapağı buğuluysa olmuş demektir

Bulaşık makinesi: Makine durduktan sonra kapağını biraz açıp yüzünüze çarpan sıcaklığı hissedin ve kokuyu koklayın

Kurutma makinesi: makine çalıştığı aüre boyunca odanın kapısı kapalı kalsın sonda birden odaya girin oda baya hoş ve socak olcak teninizi gıdıklayacak adeta sonra onunda kapağını açın ve sıcaklık ile kokuyu hissedin birde üstüne biriken suyu döktükten sonra döktüğünüz (su haznesindeki) deliği koklayın

DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ!

Son düzenleme:

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Garip olarak çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi koklamayı severim en garip hobim olabilir.

DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ
Nasıl denerim?

Çamaşır makinesi: İşi bittikten sonra makinedeki kıyafetleri çıkartın kapağını kapatın uzun süre bekleyin sonra açarken açıp hemen içini koklayın

Bulaşık makinesi: Makine durduktan sonra kapağını biraz açıp yüzünüze çarpan sıcaklığı hissedin ve kokuyu koklayın

Kurutma makinesi: makine çalıştığı aüre boyunca odanın kapısı kapalı kalsın sonda birden odaya girin oda baya hoş ve socak olcak teninizi gıdıklayacak adeta sonra onunda kapağını açın ve sıcaklık ile kokuyu hissedin birde üstüne biriken suyu döktükten sonra döktüğünüz (su haznesindeki) deliği koklayın

DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ!
iyi misin ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hobi: Oyun Oynamak, Kitap Okumak (Sadece Sevdiğim Oyunların Kitaplarını Örnek Witcher Veya Metro)
Fobi: Yükseklik Ve Karanlık Korkusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ
Nasıl denerim?

Çamaşır makinesi: İşi bittikten sonra makinedeki kıyafetleri çıkartın kapağını kapatın uzun süre bekleyin sonra açarken açıp hemen içini koklayın

DENEMEDEN BİLEMEZSİNİZ!
Denedim Nerdeyse Kokudan Ölüyordum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tuhaf o zaman deterjanda bi sorun vardır yada bizim makine güzel bilmiyorum uzun süre beklenmediğindende olabilir eğer açtığında kapağı buğulu değilse tam yapmamışsındır
Yurtta Kalıyorum Yani O Yüzden Olabilir Hatta O Koku Gitsin Diye Çamaşırı Yıkarken 2 Dolu Kapak Yumoş Atıyorum Makine Ben Yıkadıktan Sonra Bahar Esintisi Gibi Benden Önce Üste Tabirini Yaptığım Şekilde Kokuyordu 😅

Son düzenleme:

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
İyi anlamda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denemeden bilemezsin...
o kadar çok kokladım ki kurutma makinesinden gelen kokuyu. gelen sıcak hava da cabası. bu tür kokulardan hoşlandığına göre mazot kokusunu da tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,999
Üyeler
163,924
Son üye
ygtgngr
Top Bottom