Geç Üniversite okumak?

Cenk

80+
Reaksiyon skoru
4
Önlisans mezunuyum meslek lisesi mezunu olduğum için alt yapım yoktu 2 yıl mezuna kalıp DGS kazandım elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ama maalesef 23 yaşındayım kendimi çok zaman kaybetmiş hissediyorum sizce okumaya değer mi?

Önlisans mezunuyum meslek lisesi mezunu olduğum için alt yapım yoktu 2 yıl mezuna kalıp DGS kazandım elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ama maalesef 23 yaşındayım kendimi çok zaman kaybetmiş hissediyorum sizce okumaya değer mi?
hocam buda sorumu allah aşkına okumanın öğrenmenin yaşı yok zaten meslek sahibi sayılırsınız okul kaçmıyor sizde kaçıyormuş gibi düşünmeyin

23 yaşındayım bende. Bu senede dgs ye fazla çalışmadım. Hala okumak istiyorum.

Okuduktan sonra meslek bulabileceğinize inanıyor ve kendinize güveniyorsanız değer hocam. Bu tarz meselelerde her zaman 30 yıl sevmediğim işi yapacağıma 25 yıl sevdiğim işi yaparım gibi düşünüyorum ben, tavsiye ederim :)

23 yaşındayım. Dgs ile yazılım mühendisliği istedim ama askerlikten dolayı okuyamadım. Oku bence, ben yerinde olsam kesinlikle okurdum.

Yeteneğiniz neye elverişliyse o mesleğe yönelin

kanka bende 22yim önlisans mezunu grafikerim. Çalışmaktayım şuan, ama okulun verdiği eğitim vasattı (Haliç üni), ve de ortamı. Ayrıca 4 yıllık okuyan adam ile 2yıllık okuyan grafikere çok farklı gözle bakıyor ülkemizin kurumları. Ki 2yıllık adam 4 yıllık adamı geçer. Asıl eğitimi bilgiyi zaten staj zamanı alıyorsun.

Kıssadan hisse okunur agam. İçimde kalan çok şey var, yaşamak istiyorum.

yok be 90 yaşındaki adam okuyor sen 23 yaşındasın geç mi kalmıış oluyorsun keyfine bnak ne olacajk

Hocam zor olanı başarmışsın zaten. Sınavı kazanmışşın. Kaç puan bekliyorsun?

Hocam zor olanı başarmışsın zaten. Sınavı kazanmışşın. Kaç puan bekliyorsun?
Hocam ben geçtiğimiz sınavı kazandım 286 puan 7089 sıralama yaptım hazırlık sınıfından kaldım tüm moralim bozuldu yatay geçiş mi yapsam bir yıl daha hazırlık mı okusam karar veremedim

Değer tabikide oku. Peygamber efendimizin bir sözü vardır. “Kendini hiç ölmeyecek zanneden kişinin çalışması gibi (dünya için) çalış, yarın öleceğini zanneden kişinin korkması gibi (günahlardan) kork." (Münavi. Feyzü’l-Kadir, II/12; Kenzü’l-Ummal, III/40, hn: 5379)
Okumanın çalışmanın yaşı yoktur hem Allah izin verirse daha gençsin uzun bir hayat seni bekliyor olabilir.

Okumayıp daha iyi fikrin varsa bırak da. Yaşın da geç değil devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,232
Üyeler
191,533
Son üye
zeklaters
Geri