Neler Yeni

Öneri Geceleri için sessiz klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,726
İsim
Arda doğan
Hocam yani en sessiz olarak silent switchler var membran harici. Onu da şöyle öneririm. Uygun fiyatlı bir hot swap klavye alıp üstüne silent switch alırsanız sıfır ses olur neredeyse. Silent switchin de piyasası çok yok maalesef.

Bunlar harici uygun bütçeli outemunun silent switchleri var. Outemunun klasik switchleri kaliteli değil ama silent switchleri nasıldır bilmiyorum, fazla kötü yorum görmedim.

Bir de akkonun fairy switchleri var işte, onlar da biraz pahalı
Membran klavye daha iyi olmaz mı ses konusunda bide mousese değişmem gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,726
İsim
Arda doğan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işimize yarar

https://forum.donanimarsivi.com/konu/en-sesiz-swich-hangisi.525985/ bilgi işimize yarar

The Semih

80+ Gold
Bendeki xpg summoner dakliyo gibi aynı çok ses çıkartıyo gece babamdan baskın yiyorum bana sessiz bir klavye lazım uyguna

İki klavyemi yapayım xpg'yi günlük kullanayım geceleri bu karar vereceğimiz sessizi takıpta öyle ikisini ayrı mı kullanayım

Yoksa

Elimdekini satıp sessiz ve iyi olan tek bir klavyemi alayım nasıl yapayım?

Bütçe 2k yeter mi bendekini kaça satarım kutulu faturalı garanti var mı bilmiyorum bitmiş olabilir
Ama bunu 1k'ya satabilir miyim istanbul içi
Xpg summoner red

Satılırsa bütçe 3k olmus olur 1k daha koyarım 4k olur

Bu klavyeyi abdullah abiden izleyip almıştım, kullandığım en sağlam klavye diyebilirim, 5 yıl oldu hala aldığım gün gibi hiçbir bozulma yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,726
İsim
Arda doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,726
İsim
Arda doğan
Red switch yani blue gibi daktilo sesi çıkmıyor, sessizten kastın membran sesiyse yok ondan fazla ses çıkarıyo.
Bendede kırmızı varda sesi çok yine işte ya razer ın 1500 tl'ye ornata v3 x alcam membran alcam yada bu silent red sessiz gibi ona bakcam

Loki_0

80+

Bu işimize yarar

https://forum.donanimarsivi.com/konu/en-sesiz-swich-hangisi.525985/ bilgi işimize yarar
Hocam red size sesli geliyorsa açıkçası membran yada silent switchler harici diğer switchlerin de çok bir farkı olmaz gibi. Konunun başında attığım klavye gördüğüm en sessiz linear switchdi. Düz red yada brown switchlerin bu kadar sessiz olacağını sanmıyorum. Ondan daha sessiz olanı silent switchler yada membran klavyedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,817
Üyeler
169,480
Son üye
Glaci
Top Bottom