Genel olarak kullanıcı yorumları pek iyi değil. Teknoloji şans işidirRampage tercih etmem diyorsun ama zamanında aldığım rampage warlock blue switch 2017 de 300 liraya aldığım klavye bugün dahi sapasağlam hiç bir tuş tekmeliyor, basılı kalmıyor.
Genel olarak kullanıcı yorumları pek iyi değil. Teknoloji şans işidirRampage tercih etmem diyorsun ama zamanında aldığım rampage warlock blue switch 2017 de 300 liraya aldığım klavye bugün dahi sapasağlam hiç bir tuş tekmeliyor, basılı kalmıyor.
asus tuf k7 öneririm 100m tık ömrü var suya dayanıklı red svitch optik mekanikArkadaşlar philips'in ucuz mekanik klavyesinden kullanıyorum şu an.
En başta bütçem olmasına rağmen klavye işte, ne gerek var o kadar para vermeye diye bunu seçtim. Açıkcası çok iyi ama sevmediğim 2 özelliği var.
1- Türkçe karakterler baskı halde, geceleri yazarken insanın kafasını çok karıştırıyor. Komple İngilizce olsa, sorun yok ama yarım yamalak olunca sıkıntı.
2- Çok ses yapıyor, geceleri özellikle 2 yan odadan bile duyuluyor, bu da en başta beni rahatsız etti. Komşular bile eminim rahatsız oluyordur.
Bu sebeple sessiz(red switch), ya tam Türkçe ya tam İngilizce karakterlere sahip, bilek destekli ve mutlaka ses tekerleği olan bir mekanik klavye almak istiyorum.
600-700-800 civarlarına kadar psikolojik sınırım, üstü için çok beğenmem lazım. Mouse razer marka, aynı marka olursa güzel olabiliri ama çok önemli değil. Öneriler nelerdir?
Geçenki indirimlerden xpg summoner red switch almadığıma hala pişmanım, sizce tekrar iner mi o fiyatlara? Takibe alıp bekleyebilirim, acil değil.
Uzun kullanımda sorun yaşatıyor mu hocamasus tuf k7 öneririm 100m tık ömrü var suya dayanıklı red svitch optik mekanik
uzun kullanım hakkında fikir sahibi olamadımUzun kullanımda sorun yaşatıyor mu hocam
Arkadaşlar philips'in ucuz mekanik klavyesinden kullanıyorum şu an.
En başta bütçem olmasına rağmen klavye işte, ne gerek var o kadar para vermeye diye bunu seçtim. Açıkcası çok iyi ama sevmediğim 2 özelliği var.
1- Türkçe karakterler baskı halde, geceleri yazarken insanın kafasını çok karıştırıyor. Komple İngilizce olsa, sorun yok ama yarım yamalak olunca sıkıntı.
2- Çok ses yapıyor, geceleri özellikle 2 yan odadan bile duyuluyor, bu da en başta beni rahatsız etti. Komşular bile eminim rahatsız oluyordur.
Bu sebeple sessiz(red switch), ya tam Türkçe ya tam İngilizce karakterlere sahip, bilek destekli ve mutlaka ses tekerleği olan bir mekanik klavye almak istiyorum.
600-700-800 civarlarına kadar psikolojik sınırım, üstü için çok beğenmem lazım. Mouse razer marka, aynı marka olursa güzel olabiliri ama çok önemli değil. Öneriler nelerdir?
Geçenki indirimlerden xpg summoner red switch almadığıma hala pişmanım, sizce tekrar iner mi o fiyatlara? Takibe alıp bekleyebilirim, acil değil.
Elbette benimki sadece bir kullanıcı deneyimi önerisiydi. Ben çok memnunum çünkü o yüzden@SorryImSoBussy hocam bunda da ses tekerleği yok, bilek desteği yok. O kadar para verip de 15 sene önce casper bilgisayarın yanında verdikleri klavye gibi görünen bir klavye almak istemiyorum, sonuçta her biri bir konfor özelliği. Yoksa 100 liraya alacağım klavye de aynı işi görecek zaten, olay zevkime uygun bir ürün almak.
k7 güzel fakat şansa bağlı rahatsız edecek derecede yay sesleri olabiliyor. Onun dışında ürün genel olarak çok güzel ve sağlam.asus tuf k7 öneririm 100m tık ömrü var suya dayanıklı red svitch optik mekanik
hocam numpad e ihtiyacınız yoksa olmasının mantığı yok 2 .si ses tekerleği yerine atanmış kısayollar var 3. sü hotswap özelliği var sırf bu özellik için bile o parayı veririm bir klavyeye uzun ömürlülükte daha ne istiyorsunuz 4. sü tuş yapıları abs değil pbt bunların 5. si klavyenizi modlamak isterseniz attığım klavyelerden rk61 dışında hepsinde çok kolay moddinh işlemi yapılabiliyor@ÖmerS hocam bu klavyeye bende baktım ama ses tekerleği yok. Yani bir defa ses tekerleği kullandıktan sonra, onun olmadığı bir klavye almak içimden gelmiyor, baya kullanışlı bir alet.
@Caelius hocam buradan da alırım almasına ama bunlarda ne numpad var, ne ses tekerleği var.
@SorryImSoBussy hocam bunda da ses tekerleği yok, bilek desteği yok. O kadar para verip de 15 sene önce casper bilgisayarın yanında verdikleri klavye gibi görünen bir klavye almak istemiyorum, sonuçta her biri bir konfor özelliği. Yoksa 100 liraya alacağım klavye de aynı işi görecek zaten, olayınız zevkime uygun bir ürün almak.
Red switch, kaliteli ve sağlam.
![]()
REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavye - inventus
REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavyeinventus.com.tr