Geek Gk61 alınır mı?

:D Mühimi yok istediğiniz kadar sorabilrsiniz. Geek GK61'in özelliklerini bilmiyorum ama bunda bildiğim kadarıyla öyle bir özellik yok. Olsaydı zaten her yerine işlerlerdi :D
hocam son soru :) türkçe tuşlar yok ya mesela ş ç harfleri nasıl yapıyorsunuz

hocam son soru :) türkçe tuşlar yok ya mesela ş ç harfleri nasıl yapıyorsunuz
Valla işin orası ezber. Ben ilk defa İngilizce Q klavye kullanıyorum. Ö Ç Ş İ Ğ Ü harflerinde noktalama işaretleri var. Ayrıca +&/()%)!' gibi semboller de klavyede göründüğü gibi değil. Mesela 8'de yıldız sembolü gözükürken aslında parantez açıyor. Böyle böyle şeyleri var. Ben pek rahatsız olmadım ama klavyede yeri farklı olan bir harfi veya sembolü ilk kez kullanacaksam bi aramam gerekiyor :D Zamanla alışılır o da zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sağolun mk61 alacam ilk alışveriş kuponu var o 140 TL azaltıyormu fiyatı yoksa 500 TL mi
Fiyatı 380+ nakliye işte. Turkey Direct Mail seçerseniz vergi parası ödemezsiniz. Ben ödemedim mesela. Ama indirim kuponu da sipariş aşamasında belli edecektir kendini.

Valla işin orası ezber. Ben ilk defa İngilizce Q klavye kullanıyorum. Ö Ç Ş İ Ğ Ü harflerinde noktalama işaretleri var. Ayrıca +&/()%)!' gibi semboller de klavyede göründüğü gibi değil. Mesela 8'de yıldız sembolü gözükürken aslında parantez açıyor. Böyle böyle şeyleri var. Ben pek rahatsız olmadım ama klavyede yeri farklı olan bir harfi veya sembolü ilk kez kullanacaksam bi aramam gerekiyor :D Zamanla alışılır o da zaten.

Fiyatı 380+ nakliye işte. Turkey Direct Mail seçerseniz vergi parası ödemezsiniz. Ben ödemedim mesela. Ama indirim kuponu da sipariş aşamasında belli edecektir kendini.
sağolun çok teşekkür ederim size ve @zbabomen e mk61 e karar verdim ilgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim

gk almayın aldırmayın bwkb1 alın onun yerine ya da mk61 ama tavsiyem bwkb1
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz alayımmi fiyatına değermi switchi optical yellow olacak.
Bunu tavsiye etmeyen arkadaşlar ne tavsiye eder onuda soruyorum tüm boy klavyeler olabilir

sağolun tekrar teşekkür ederim
bütçeniz el veriyorsa mk61 yellow switch ya da bwkb1 almanızı öneririm

gk almayın aldırmayın bwkb1 alın onun yerine ya da mk61 ama tavsiyem bwkb1

bütçeniz el veriyorsa mk61 yellow switch ya da bwkb1 almanızı öneririm
Hangisi daha iyidir sizce birde aklıma şu takıldı mk61 i alacaktım türkçe tuş olayı türkçe tuşları nasıl kullanıyoruz

Hangisi daha iyidir sizce birde aklıma şu takıldı mk61 i alacaktım türkçe tuş olayı türkçe tuşları nasıl kullanıyoruz
Klavyede tuşlar İngilizce Q olarak görünse bile, bilgisayarda Türkçe Q ayarlı olduğu zaman klavyeyi Türkçe Q gibi kullanırsınız. Mesela şuanda klavyede görünen ";" sembolüne bastığım zaman "Ş" yazıyor. Türkçed klavyedeki gibi.

sağda olan nolktalama işaretleri aslında iüğşçö harfleri bir de normal klavyelere göre farklı bir dizilimi var bwkb1in p yüzden çok tercih edilmiyor mk varken ben bwkb1 alırdım çünkü alışığım ama siz bilirsiniz bir de bwkb1 optik switch değil normal gateron kullanıyor

sağda olan nolktalama işaretleri aslında iüğşçö harfleri bir de normal klavyelere göre farklı bir dizilimi var bwkb1in p yüzden çok tercih edilmiyor mk varken ben bwkb1 alırdım çünkü alışığım ama siz bilirsiniz bir de bwkb1 optik switch değil normal gateron kullanıyor
Bir konuda sanırım siz en hızlısı gateron optical yellow demiştiniz oyüzden mk61 tercih edicem sanırım türkçe klavye konusundada içim rahatladı ama bir sorum daha var türkçe keycap alıp onların yerine takabilirmiyim

Bir konuda sanırım siz en hızlısı gateron optical yellow demiştiniz oyüzden mk61 tercih edicem sanırım türkçe klavye konusundada içim rahatladı ama bir sorum daha var türkçe keycap alıp onların yerine takabilirmiyim
evet.

Geri