Neler Yeni

🔥İndirim Geeky GK61 %60 Klavye |HotSwap Huano Switch |PBT Keycaps|Yazılım ve RGB | 900 TL

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
uzun süredir dierya dk61e'den iyi bir alternatif gelmiyordu amazon üzerinden. Artık Geeky GK61 ile bu bekleyişin sonuna geliyoruz. RGB ve yazılım desteği, PBT Keycaps Luble'lı stabilizerler ile geliyor. Red switch dışındaki diğer switchler ya yok ya da pahlaı o yüzden red seçin alırken. Bu fiyata alınabilecek en iyi switchlerden biri kesinlikle. Z11T ile aynı switch değil mi bu klavyeyi z11t yerine hangi durumlarda tercih etmeliyim derseniz eğer aliexpressten alıp beklemek veya ikide bir kontrol etmek istemiyorsanız diye amazondan alıyorsunuz, bir yandan z11tnin aksine yazılım ve rgb desteği mevcut.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam konudan bagimsiz olucak ancak sizin paylastiginiz klavyeler gercekten cok iyi bu isten anladiginizi dusunuyorum ve sizden 1000-1500TL arasinda TKL bir klavye onerisi almak istiyorum. Verebilir misiniz?

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
Dün Rk61 indirime girmisti 1100 e onu aldım 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Aşko Kuşko
Kardeşim bilmediğimden soruyorum. Red i seçince klavye kırmızı renk mi gelecek yoksa klavyenin adı mı sadece red? Çünkü redi seçsem bile beyaz klavye gösteriyor fotoğrafta.
red mekanik anahtarın özelliğini temsil ediyor. klavye rengi beyaz hocam.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
Kardeşim bilmediğimden soruyorum. Red i seçince klavye kırmızı renk mi gelecek yoksa klavyenin adı mı sadece red? Çünkü redi seçsem bile beyaz klavye gösteriyor fotoğrafta.
red dediği tuşun icindeki switch hocam klavye beyaz gekir

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Kablosuz galiba alasım geldi ama num lock eksikligini yasarmıyım gta tarzı oyunlarda vs çok arada kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
Klavyenin switchleri red gelecek klavye beyaz gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bi klavye arıyorum. %75 Rgb model önerebileceğiniz bir klavye var mı?

Hocam konudan bagimsiz olucak ancak sizin paylastiginiz klavyeler gercekten cok iyi bu isten anladiginizi dusunuyorum ve sizden 1000-1500TL arasinda TKL bir klavye onerisi almak istiyorum. Verebilir misiniz?
https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-Kla...19466&sprefix=ajazz+75+rg,aps,106&sr=8-1&th=1 wrist rest ile geliyor ekstra olarak alabilirsin.

Kablosuz galiba alasım geldi ama num lock eksikligini yasarmıyım gta tarzı oyunlarda vs çok arada kaldım
Yaşamazsın ama kablolu malaesef

Bu attığın mi vgn rk86 mı
RK86 şuan stokta olmaması lazım o yüzden bu

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Ajazz marka 2000 klavye + 200 kargo amazondan bir klavyesi vardı modeli tam hatırlamıyorum onu ya da asusun bilek destekli asus rog strix scope düşünüyorum cuma günü gaming gecesinde 3100 dü çok üzüldüm alamadım umarım yine gelir öyle bir fırsat

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Can Geri
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
RK86 o zaman

Ajazz marka 2000 klavye + 200 kargo amazondan bir klavyesi vardı modeli tam hatırlamıyorum onu ya da asusun bilek destekli asus rog strix scope düşünüyorum cuma günü gaming gecesinde 3100 dü çok üzüldüm alamadım umarım yine gelir öyle bir fırsat
nasıl 2200 hocam? 1129 TL + 200 tl gözüküyor. Prime ile deneyin

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Ömer Murat KARACA
Çok pardon, naysta amazona ayrı kampanya vermişler

Top Bottom