Neler Yeni

Geforce GTX 1660 EKRAN KARTI ALINIR MI

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Son düzenleme:

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı almak istiyorum. Biraz araştırdım kendi kafama ve bütçeme Göre en uygun rahat oyun oynatabilen ve benim sistemime uygun olacağını düşündüğüm bir ekran kartı olarak gözlemledim. Sizce MSI geforce GTX 1660 süper gamıng x 6 GB ekran kartı alınır mı fiyatı da düşmüş hepsiburada da 6.300 Trendyol da 7, 7.5 k Lara kadar gidiyor. Sizce alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyi performans veren ekran kartları var mıdır? Özellikle Nvidia ekran kartlarını istiyorum AMD istemiyorum.
RTX 2060 Alırdım

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı almak istiyorum. Biraz araştırdım kendi kafama ve bütçeme Göre en uygun rahat oyun oynatabilen ve benim sistemime uygun olacağını düşündüğüm bir ekran kartı olarak gözlemledim. Sizce MSI geforce GTX 1660 süper gamıng x 6 GB ekran kartı alınır mı fiyatı da düşmüş hepsiburada da 6.300 Trendyol da 7, 7.5 k Lara kadar gidiyor. Sizce alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyi performans veren ekran kartları var mıdır? Özellikle Nvidia ekran kartlarını istiyorum AMD istemiyorum.
Alma.

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
Yalnız o model Asus Tuf 1660 çok ısınır haberin olsun

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
sevmiyorum demek sevmiyorum demektir burda amd fanlıgı yapma
Ben AMD fanlığı yapmıyorum ki eğer AMD fan olsaydım işlemci ve ekran kartı olarak AMD tercih ederim. Hayatımda hiç AMD kullanmadım. 6600 ekran kartı GTX 1660 ve RTX 2060'tan bariz güçlü bir ekran kartı ve daha az yakan bir ekran kartı. Mantıklı olan 6600 tercih etmek. Ha diyorsan yok Wattman yok Batman falan filan GTX 1660 alıp hayatınıza devam edebilirsiniz.

Top Bottom