Geforce now alınır mı?

Reaksiyon skoru
36
Yakın zamanda çıkacak Samsung Galaxy tab s11 ultra almayı düşünüyorum sabit olmadığım için masaüstü kuramıyorum laptoplarda deli gibi pahalı ve şarjı fazla dayanmıyor 14.6 inçlik güçlü tabletle geforce now ultimate paket almayı düşünüyorum ama çok fazla şikayet AAA oyunlarda görüntünün çamur olduğu söyleniyor valo cs de takılıp duruyormuş acaba düzelme gelişme var mı bilgilendirirseniz çok mutlu olurum veya başka bir alternatifte varsa güzel olur

Yakın zamanda çıkacak Samsung Galaxy tab s11 ultra almayı düşünüyorum sabit olmadığım için masaüstü kuramıyorum laptoplarda deli gibi pahalı ve şarjı fazla dayanmıyor 14.6 inçlik güçlü tabletle geforce now ultimate paket almayı düşünüyorum ama çok fazla şikayet AAA oyunlarda görüntünün çamur olduğu söyleniyor valo cs de takılıp duruyormuş acaba düzelme gelişme var mı bilgilendirirseniz çok mutlu olurum veya başka bir alternatifte varsa güzel olur
internetinin minimum 50mbps olması önemli. özellikle internetin ne kadar hızlı olursa olsun arada bir görüntü çamur olabiliyor. birde çoğu oyun geforce nowda yok aynı zamanda fiyatı çok pahalı. örnek olarak valo bulunmuyor geforce now üzerinde. aylık 500tl gibi bir miktar alıyor sanırsam ultimate pakette. bence paranı biriktir laptop almaya veya masaüstü ayarlamaya çalış çok daha mantıklı olur.

internetinin minimum 50mbps olması önemli. özellikle internetin ne kadar hızlı olursa olsun arada bir görüntü çamur olabiliyor. birde çoğu oyun geforce nowda yok aynı zamanda fiyatı çok pahalı. örnek olarak valo bulunmuyor geforce now üzerinde. aylık 500tl gibi bir miktar alıyor sanırsam ultimate pakette. bence paranı biriktir laptop almaya veya masaüstü ayarlamaya çalış çok daha mantıklı olur.
Mecbur laptop Alcam ama Oynayacağim aaa oyunlar artık 8gb vram bile yetmemeye başladı 100k altındaki laptoplar 8gb vram belki kredi çekebilirsem taksitle kapalı kutu Asus rog strix scar 18 4090 laptoplar bakarım 100-130k arasında 16gb vram çok iyi ama işlemcisi 14900hx çok ısınır sorun yapar fln diyorlar senin görüşün nedir?

geforce now maximum 60 hz oyun oynatıyor. Yani 60fps görüntü görürsün. Her türlü gecikme hissediliyor. Rekabetci oyunlar oynanmaz. Hikayeli oyun oynamak için anca tercih edilebilir.

bana göre alınmaz

geforce now maximum 60 hz oyun oynatıyor. Yani 60fps görüntü görürsün. Her türlü gecikme hissediliyor. Rekabetci oyunlar oynanmaz. Hikayeli oyun oynamak için anca tercih edilebilir.
? Ultimate üyeliği 120 ve 144 hz veriyor. En temizi vpn ile geforce now avrupa sunucusunda almak. 1 senedir kullanıyorum, sunucular oyun sunucularına yakın olduğu için bazı oyunlarda 0 ms alıyorum. Rekabetçi FPS denemedim ama MMORPG'de gecikme sıfır gibi. Sunucuya olan gecikmem 35-40 ms arasında değişiyor.

Cs go valo düşünüyorsan direk unut

Şans işi. İnternetim iyi olmasına rağmen hikayeli oyunlarda gecikme hissediyordum bir süre sonra alışıyor insan tabi ama indirimsiz fiyatına değmez kesinlikle çok iyi indirimler oluyor ancak o zaman alınabilir.

1 ay beleş kullandım ama değmez valo cs düşünüyorsan hele hiç bulaşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,714
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri