50 mbps stabilse rahat kullanırsın ben tercihen 1000 desteklediği için 1000 mbps kullanıyorum1 aylık paketi 130TL ye düşmüş ama 2K 60FPS desteği diyor bu pakette 4K 120FPS vardı normalde. Ekranım 4K sizce çok farkı olur mu alayım mı bunu? 50Mbps internet var sorun çıkar mı?
4K 120 paketle 2K 60 paket arası çok fark olur mu o konuda ne dersiniz? Bu hafta düşük pakete %70 indirim yapmışlar geçen hafta yüksek pakete %60 vardı da kaçırdım beklemeye devam etsem mi yüksek paket için?50 mbps stabilse rahat kullanırsın ben tercihen 1000 desteklediği için 1000 mbps kullanıyorum
Sana bağlı ben her zaman ultimate alıyorum 6/12 aylık depolamadan kıstığım için geforcenow alıp indirmeme gerek kalmadan oynuyorum4K 120 paketle 2K 60 paket arası çok fark olur mu o konuda ne dersiniz? Bu hafta düşük pakete %70 indirim yapmışlar geçen hafta yüksek pakete %60 vardı da kaçırdım beklemeye devam etsem mi yüksek paket için?
Bende depolama var da sistem yetmiyor bazı oyunlara. Bir de RTX falan hepsini açarım güzel grafik görür gözümüzSana bağlı ben her zaman ultimate alıyorum 6/12 aylık depolamadan kıstığım için geforcenow alıp indirmeme gerek kalmadan oynuyorum
4k ekran varken bence köküne kadar kullanın 4k da bence ultimate al geç derim benBende depolama var da sistem yetmiyor bazı oyunlara. Bir de RTX falan hepsini açarım güzel grafik görür gözümüz
Paketler arası ne kadar fark var bilmiyorum şuan Performans olan indirimde diğeri aşırı pahalı, hatta ultimate olanın düşmüş hali bile çok daha pahalıydı bundan ama 4K oynamak da güzel olur. Ultimate alsam benim internet yine yeter mi 4K 120FPS ye? Veya zaten internetin yetmez Performans ile 2K 60FPS oyna mı dersiniz?
Oyun platformlarında ki hesapların ne kadar zengin oyun içeriğine sahip onu bir göz önünde bulundur kaç tane oyunun var ve GFN desteği var mı? Onları gözden geçir eğer ki tatmin eder derecede ise GFN al epic ve steam hesabım ağzına kadar dolu olduğu için depolamadan tasarruf etmek için GFN benim için nimet.Bende şuan almayı düşünüyorum 100 mps fiber var,gamepasmi daha mantıklı now mu acaba
Sıra bekliyorsunuznfelwn dediler gamepass dahami iyi acabaOyun platformlarında ki hesapların ne kadar zengin oyun içeriğine sahip onu bir göz önünde bulundur kaç tane oyunun var ve GFN desteği var mı? Onları gözden geçir eğer ki tatmin eder derecede ise GFN al epic ve steam hesabım ağzına kadar dolu olduğu için depolamadan tasarruf etmek için GFN benim için nimet.
Sıra oyununa ve zamanına göre değişiyor 1 dk dan fazla beklediğimi hiç hatırlamıyorum GFN de girerkenSıra bekliyorsunuznfelwn dediler gamepass dahami iyi acaba