Neler Yeni

Geforce Now Android Deneyimi

bekir.440

80+
Merhaba yaklaşık 1 aydır Android üzerinden kullandığım Geforce Now Deneyimi mi madde madde anlatacağım.
● İnternet
İnternet konusunda Mobil Veri kullanırsanız 2 aya kalmaz batarsanız. Çünkü 15 Dakikada 2GB veri harcıyor. Kotalı bir internet ve Mobil Veri ile kullanmak mantıklı değil.
25-Mbps İndirme 3-Mbps Yükleme ile Offline oyunlarda gayet iyi bir sonuç elde ettim. Ama şunu ekleme lazım ki Multiplayer oyunlarda kanser olmaktan öte geçmiyor. Bu sonuçları elde ederken Wifi'e sadece 1 cihaz bağlıydı.
● Uyumluluk
Uyumluluk konusunda muhteşem olduğu gerçeği var. 30 TL'lik gamepadleri bile destekliyor. Ben orta seviyede bir klavye ve mouse'u çoklayıcı ve otg ile bağlayarak gayet iyi bir performans alıyorum. Ama Bluetooth Gamepadlerde geçikme olduğunu duydum. Android 8, Android 9 ve Android 10'da sorunsuz şekilde çalışıyor uygulama.
● Ayarlar
Uygulamada Çözünürlük ayarını Auto'da bırakırsanız sapıtıyor ben 1080P 60 FPS'de kullanıyorum. Server'da ise Türkiyede en iyi performans veren sunucu EU Central 3.
Geforce Now ile ilgili sorunlarınızı ve sorularınızı etiketleyerek veya konuya yazarsanız yardımcı olurum.

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
o kadar saçma sapan şeyler yazanları görüyorum ki seni görünce sevindim

bekir.440

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. :)

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
Teşekkürler mabil veri olayını deneyecektim kurtardınız beni

falcon642

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed ŞAHİN
kendi cihazımda ets 2 deneyimim olmuştu gayet güzel bir sistem gamepad ile rahatça oynanılabilir ancak multiplayer oyunlarda gecikme fazla oldugu için genellikle simülasyon tarzı oyunlar sizin için daha keyifli olacaktır

bekir.440

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılıyorum. ETS 2, Mount And Blade Warband ve Hearts Of İron 4'ü çok uzun süreler oynadım ve cidden baymadı. Ama CSGO ve Fortnite çile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre KARAMAN
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Cihazın nedir?
Herhangi bir (offline) oyunda FPS düşmesi yaşadın mı?

Top Bottom