Geforce Now dertleşmesi.

yo yo yo hatta isterseniz hiçbişey indirmeden yapabilirsiniz direk googleden!
Aga yanlış anlamışım :)
Ücretsiz ve ücretli paketler var.Online İnternet Cafe gibi bana göre.Ücretsiz olanda 1 saat oyanayabiliyorsun,premium da herhangi bir sınır yok sanırsam.Oynamak istediğin oyunlara sahip olman lazım ama ayrıca her oyun yok.
İnsan gibi cevaplarınız için teşekkür ederim.
kısaca şöyle hocam bilgisayarın kötü internetin iyiyse geforce now içerisinde ve aynı zamanda senin kütüphanende de bulunan oyunları yüksek fps ile oynayabiliyorsun

Bilmediğim bir konu hakkında bilgi almaya çalışırken kendinizce çok bilgili olduğunuz için dalga geçiyorsunuz.
Umarım sizlerin de bilmediği bir konuda sizinle dalga geçerler :)
Size acıyarak yoksayıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne alaka yardım etmeye çalışıyordum?

Bilmediğim bir konu hakkında bilgi almaya çalışırken kendinizce çok bilgili olduğunuz için dalga geçiyorsunuz.
Umarım sizlerin de bilmediği bir konuda sizinle dalga geçerler :)
Size acıyarak yoksayıyorum.

Arkadaş dalga geçmemiş siz yanlış anlamışsınız. Her mesajının sonuna ünlem koyuyor.

Selamun Aleyküm, Sizin düşünceleriniz neler?
TÜRKİYE sunucularına gelme hakkında ne düşünüyorsunuz?
sizce Game+ projesi başarılı olacakmı?

ve deneyimleriniz neler!
intenernetin iyi olmadığı sürece sıkıntılı bir sistem istanbula pingim 40 civarı stabil değil ve baya kötü şu anda ankara gidince simetrik internetle deneyeceğim .

Fiber olarak kısıtlandırmak pek doğru değil aslında,ama iyi internet lazım.
Fiber olmadan yani adsl ile 16 Mbps üstü pek alınmıyor, onla da pikselleşme olmadan oynamak biraz zor.
VDSL diyeceksiniz ama o da fibere dayanıyor aslında. Ben de tam bilmiyorum ama internetçi @alpolojix / Leroxy biliyordur.

Hocam ben dalga geçiyorsunuz sandım yazma şekilinizden kusura bakmayın! :)
önemli değil. [kusura bakmayın]

Hocam ben dalga geçiyorsunuz sandım yazma şekilinizden kusura bakmayın! :)
1613928968021.png

arkadaşlar yakın zamanda ayrıntılı yaptığım bi araştırmayı yayınlıyacağım. **GEFORCE NOW İLE ALAKALI**

Geri